Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem vinduer telefon 7 ( WP7 ) og Nokia Symbian

ammenligninger mellem Windows Phone 7 og Symbian er helt i orden, da de er begge tæt forbundet med Nokia. Symbian, som mange af os allerede ved, var Nokias flagskib operativsystem i deres funktion og smartphones. i de seneste dage, har Nokia bebudet, at det vil stoppe med Symbian til fordel for Microsofts Windows Phone 7. Dette fører os til spørgsmålet, hvorfor den pludselige skift ?
Windows Phone 7 er fra Microsoft, en software- gigant. det blev oprettet for at erstatte den meget gamle Windows Mobile-platformen. Det var med vilje skrevet fra bunden til at drage fordel af ny hardware og fjern alle de gamle og rettelser, der blev tilføjet for at give bedre funktionalitet. På grund af dette, Windows Phone 7 er hurtigere og mere effektiv end Symbian. Én af de nyere hardware tilføjelser i de seneste år er den berøringsfølsomme skærm. Dette er et område, hvor Windows Phone 7 viser sin overlegenhed over Symbian. Selv om Windows Phone 7 er forholdsvis nyt, har det samlet en masse damp, og udviklingen forventes at fortsætte, efterhånden som flere hardware beslutningstagere vedtagelse af OS. Nokia er den største telefonen maker, der bruger Symbian. Og med beslutningen om at gå med Windows Phone 7, har det efterladt Symbian med nogen klar telefon maker bag det. Dette vil formentlig resultere i langsommere udvikling af OS...
Symbian var den største operativsystem til smartphones i fortiden med fremkomsten af iPhone iOS og Android OS, har den forøgede konkurrence til både Symbian og Windows Mobile Microsoft anerkendte tegn først og besluttede at standse udviklingen på Windows Mobile til at forfølge en ny og forbedret OS til smartphones, som senere blev kendt som Windows Phone 7. Symbian senere fulgt med Symbian ^ 3, men det var et tilfælde af for lidt og for sent. Symbian ^ 3 blev først omtalt i et par Nokia-telefoner før offentliggørelsen af partnerskabet med Microsoft.

Resumé :..
1 Windows Phone 7 er Nokias fremtid, mens Symbian er dens fortid
2 Windows Phone 7 er med vilje bygget til ny hardware, mens Symbian ikke er..

3. Windows Phone 7 er optimeret til touch- screen -enheder, mens Symbian ikke er.
4. Windows Phone 7 udvikler sig konstant, mens Symbian er dybest set på en stilstand.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------