Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem tobak og cigaretter

anset om det er tobak eller cigaretter, kan man ikke hjælpe forbinder med hinanden. For det første er begge ifølge sundhedseksperter, dårligt for vores helbred. Begge har også forbindelser.. med machismo og begge binde op med skadelige laster det er stadig vigtigt for os at indkredse, hvad der gør de to fra hinanden ved at skelne mellem deres kerne og mening
Tobak:.
tobak er oprindeligt et landbrugsprodukt, der normalt ses pakket ind i en tobak i blade bruges til rygning. Den vigtigste anvendte kemiske er nikotin, og det er den største bidragyder til at gøre rygning vanedannende Cigaretter :.

Cigaretter er fint skåret tobaksblade indpakket i papir til rygning Den består også af PVA lim. til limning formål. Hvad gør rygning også vanedannende er den ingrediens kaldet rekonstitueret tobak, der har additiver, som hjælper med nikotin funktion til sit maksimale niveau og dermed gøre hele pinden vanedannende.
efter at have lagt grunden for betydninger af hver, kan vi nu gå videre til at diskutere forskellene mellem disse to. Selv om der er visse ligheder, men skelne deres forskelle er som at sammenligne to frugter, der tilhører den samme familie. Ikke desto mindre vil det gøre en anden betydning, især for sundheden, hvis forskellene mellem disse to er afklaret. At være bevidst om forskellene vil hjælpe os med at realisere de virkninger, de har på vores krop, især vores blodbanen Det er vigtigt at vide, hvad du fodrer din krop med disse produkter
Resume :..

cigaretter og tobak afviger hovedsagelig i størrelse. Cigaretter er generelt svarende i størrelse. Tobacco på den anden side har forskellige størrelser afhængigt af mærket. Faktisk kan det strække dens størrelse op til syv inches lang.
Mens cigaretter i almindelighed kun indeholde mindre end et gram af tobak, tobaksprodukter, især de store, indeholder op til sytten gram tobak. Derfor kan det siges, at en enkelt tobaksvare kan svare til en pakke eller to cigaretter.
på den ene side er cigaretter fremstillet af forskellige kombinationer af tobak. Tobak, på den anden side er normalt består af en type af tobak, uanset om det er tørret Burley eller luft-helbredes.

Tid brugt på indtagelse af cigaretter er tydeligvis mindre end tobak. I omkring ti minutter eller mindre, kan en pind af en cigaret blive forbrugt mens det tager omkring en eller to timer for en at ryge en hel tobaksvare.
Disse to er også forskellige i processer. tobak behandles i en måde, der kan vare et år og derefter senere gæres til at vare de næste mange måneder eller deromkring. Cigaretter har en kortere tidsrum anvendes i behandlingen. Dette forklarer også, hvorfor tobak har sådan en unik smag og lugt.
Det papir, der anvendes til indpakning af cigaretter tillader ventilation af gløderne. Tobak har ikke en sådan, da de ikke har filtre. på en måde er der minimale ingredienser, der hjælper i filtrering de skadelige virkninger af kemikalier trænge ind i lungerne.
Begge produkter er vanedannende, men cigaretter indeholder tilsætningsstoffer, der øger dens vanedannende kvaliteter af ti eller endda op til hundrede gange. Tobak har lidt af en vegetabilsk gummi, der er meget vanedannende.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------