Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem skinke og canadiske bacon

am og canadiske bacon er ens i smag, konsistens og udseende. Men, skinke og canadiske bacon har mange forskelle mellem dem.
Canadisk bacon er kommet fra kammen snit, der løber langs bagsiden af svin hvorimod skinke er kommet fra den primære udskæring, der omfatter ben, butt og skaftet. skinke er kommet i hakkede stykker, skiver, og hele danner. På den anden hånd, er canadiske bacon fået i skiver form.
Når skinke indeholder honning eller sukker, er canadiske bacon ikke indeholder nogen af disse. Nu se på kalorieindhold, den canadiske bacon indeholder færre kalorier end skinke. Desuden canadisk bacon er lavere i kulhydrater og kolesterol end skinke. Canadiske bacon har også mere protein indhold end skinke. Mellemtiden, skinke indeholder mere natrium end canadiske bacon. modsætning til canadiske bacon, indeholder skinke mere C-vitamin og calcium. Ved at sammenligne fedtindholdet, er der kun en let forskel mellem canadiske bacon og skinke. canadisk bacon indeholder lidt mere mættet fedt end skinke.

Ham er generelt spises i løbet af frokost eller middag mens canadisk bacon er spist under morgenmaden.
tale mere om canadisk bacon, er det saltet og saltet kød ligesom traditionelle bacon i USA mens det er helbredt og behandles på en anden måde i Canada og Storbritannien. canadiske bacon serveres ikke hårdt men tjente kun når blød og saftig. Hvis de får lov til at hærde, vil den canadiske bacon være smagløst og tør.
Resumé :.

1 canadisk bacon er kommet fra lænden snit, der løber langs bagsiden af grisen mens skinken er kommet fra den primære udskæring, der omfatter benet, butt, og skaft.
2. Ham er generelt spises i løbet af frokost eller middag mens canadisk bacon er spist under morgenmaden.
3. canadiske bacon indeholder lidt mere mættet fedt end skinke.

4. skinke er kommet i hakkede stykker, skiver, og hele danner. På den anden side er canadisk bacon fået i skiver form.
5, canadisk bacon serveres ikke hårdt men tjente kun når blød og saftig
6 Når skinke indeholder honning eller sukker, er canadiske bacon ikke indeholder nogen af disse
... 7. canadiske bacon indeholder færre kalorier end skinke.
8. canadisk bacon er lavere i kulhydrater og kolesterol end skinke. canadiske bacon har også mere protein indhold end skinke.
9. Ham indeholder mere natrium end canadiske bacon. modsætning til canadiske bacon, indeholder skinke mere C-vitamin og calcium.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------