Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem forskellen mellem Samsung Galaxy S og Apple iPhone 4

Phone 4 og Galaxy S er temmelig jævnt matchede smartphones. De er nogenlunde samme størrelse og vægt, og deres funktioner er mere eller mindre på lige fod med hinanden. den mest markante forskel mellem Galaxy S og iPhone 4, er størrelsen af deres skærme Galaxy S har en større 4- tommer skærm i forhold til iPhone 4 har 3 5 tommer skærm... men forskellene ikke ender der, da Galaxy S har en Super AMOLED skærm, mens iPhone 4 har Apples nethinde skærm. Den nethinden display er en LCD-skærm, men har en ekstremt høj opløsning.
Når det kommer til kameraer, de to er temmelig jævnt matches. I faktiske brug, kan de trufne skud er forskellige, men ikke nok til at være betydelig. Der er en stor forskel, men, når det kommer til videosamtaler som iPhone 4 kun kan gøre det, når den er tilsluttet via WiFi og kun med andre FaceTime stand til Apple-produkter. den Galaxy S følger 3G- videoopkald standard og kan gøre det via WiFi eller 3G, og med enhver videosamtaler kan håndsættet ikke bare andre Samsung telefoner. En mindre egenskab, at Galaxy S har over iPhone 4 er FM -radio til plukning-up lokale radiostationer. Du kan kun lytte til internetradio med iPhone 4, som kræver en bredbåndsforbindelse. Hukommelse er også et andet aspekt, hvor to forskellige. iPhone 4 har 16GB og 32GB versioner, men har ikke plads til ekspansion. på den anden side, kun Galaxy S har 8GB og 16GB versioner, men microSD-kort slot kan rumme en anden 32GB.
Endelig er det værd at bemærke, at iPhone kører iOS mens Galaxy S har Googles Android. På dette tidspunkt, er det simpelthen ned til præference, er dog, som de to operativsystemer er temmelig meget til pari i forhold til ydeevne og ca tilgængelighed. Hvis du kan lide en bestemt app på Galaxy S, chancer er du vil finde. en lignende app på iPhone 4 og vice versa

Resume :
1 Galaxy S skærmen er større end iPhone 4 skærmen
2... Galaxy S kan gøre videosamtaler via WiFi eller 3G, mens iPhone 4 kun kan gøre det via WiFi.

3. Galaxy S har en FM-radio, mens iPhone 4 gør ikke ' t.
4. iPhone 4 har mere hukommelse, men Galaxy S har et memory card slot.
5. iPhone 4 løber iOS mens Galaxy S kører Android.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------