Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem forskellen mellem Samsung Galaxy S 4g og Samsung Galaxy S

å trods af at ikke- 4G kompatibel, gik T -mobile foran og overspillede deres HSPA + netværk som 4G. Galaxy S 4G er blot en anden version af Galaxy S telefon, der er betød at arbejde på T -Mobiles netværk den væsentligste forskel mellem de Galaxy S 4G og den originale Galaxy S er netteknologien Galaxy S 4G er HSPA + kompatibel mens Galaxy S ikke er.. det er kun HSPA stand.
være HSPA + stand betyder, at Galaxy S 4G er også hurtigere end HSPA stand Galaxy S. Førstnævnte er i stand til at nå hastigheder på op til 21Mbps for downloads og 5. 7Mbps for uploads, mens sidstnævnte kun er i stand til at nå hastigheder på op til 7. 2 Mbps og 5. 7Mbps hhv. Som altid, kan de hastigheder kun kan opnås, når under den relevante netværk. Hvis du er uden for HSPA + dækning, ville du være begrænset til lavere hastigheder.
En anden forskel mellem de to telefoner er den mængde hukommelse, der hver har. Mens Galaxy S havde op til 16 GB lagerplads hukommelse, Galaxy S 4G kun har 1 GB rOM til applikationer og er afhængig af microSD hukommelseskort for ekstra lagerplads. Faldet i hukommelsen blev sandsynligvis gjort for at holde udgifterne til håndsættet ned. Endelig ældre Galaxy S skibe med Éclair, en ældre version af Android. På den anden side, det Galaxy S 4G skibe med Froyo. Begge er opgraderes til Gingerbread, selv om. Så når opdateret til den nyeste version af Android, de to telefoner er næsten identiske.

Bortset fra de ovenfor nævnte, de to telefoner er næsten identiske. Begge har samme tryk i stand 4 -skærm, som er beskyttet af Gorilla glas. Begge telefoner er også drevet af den samme 1Ghz Hummingbird processor med 512 MB RAM for samme ydelse. Begge enheder har også samme 5 megapixel primære kamera, der kan optage 720p video og et VGA sekundære kamera.
Resumé :.
1 Galaxy S 4G er HSPA + stand, mens Galaxy S ikke er

2 Galaxy S 4G kan være hurtigere end Galaxy S...
3. Galaxy S har mere hukommelse end Galaxy S 4G.
4. Galaxy S skibe med Honningkager, mens Galaxy S 4G skibe med Froyo.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------