Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem forskellen mellem Nintendo DS Lite og DSi XL

S Lite og DSi XL er to versioner af Nintendos succesfulde bærbare gaming systemer. Bare med de navne, vi allerede nu kan regne ud, at den væsentligste forskel mellem de to er størrelse. den DSi XL er meget større i forhold til længde og bredde, men er overraskende tyndere end DS Lite, men også vejer omkring 50 % mere forskellen i størrelse og vægt er tilgiveligt, når man ser på skærmene af DSi. XL, selv om. i stedet for de 3- tommer skærme på DS Lite har DSi XL enorme 4. 2- tommer skærme. En større skærm betyder, at du kan holde enheden længere væk fra uden at skele.
Hvis du mener, at de er de eneste forskelle mellem DS Lite og DSi XL, du ville være helt forkert, da DSi XL har en håndfuld nye funktioner, der ikke findes på DS Lite. Mens DS Lite har ingen kameraer, DSi XL er nu udstyret med to, en i den bageste og en i front, til at tage billeder ligesom de fleste telefoner. den DSi XL er en forbedret platform, og ikke bare en ny udgave af DS Lite udseende. Der er DSi software, der ikke ville køre på den ældre DS Lite. Alligevel DSi XL fastholder bagudkompatibilitet og er i stand til at afspille alle DS spil uden problemer.
Når det kommer til hukommelse, hver platform har sin egen fordel. DSi XL tilføjer et SD memory card slot, hvor du kan gemme spil, billeder, musik og mange andre ting. Men Nintendo valgte at fjerne Gameboy Advance slot, som var til stede i DS Lite. Dette gjorde det umuligt at spille det store udvalg af Gameboy Advance spil. Dem i høj grad påvirket af denne ændring, er de gamle timere, der har mange Gameboy Advance patroner i forvejen. For yngre, der sandsynligvis ikke har set en gameboy, meget mindre at lege med det, er det egentlig ikke meget af et tab.

Resume:.
1 den DSi XL er større og tungere end DS Lite
2 Den DSi XL har en markant større skærm.. end DS Lite.

3. Den DSi XL har to kameraer, mens DS Lite har ingen.
4. den DSi XL er i stand til at afspille alle DS og DSi spil, men ikke DS Lite.
5. Den DSi XL har en SD-kort, mens DS Lite ikke gør.

6. DS Lite har en Gameboy Advance slot, mens DSi XL doesn 't.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------