Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem forskel mellem iPod og iPad

Pods og iPads er to Apple-produkter, kan blive forvirret under samtaler. Det er ikke, fordi de ligner hinanden, men fordi de lyder meget ens, når udtalt. Den væsentligste forskellen mellem iPod og iPad er, hvad de er for. iPod er en musikafspiller, der har ekspanderet ud over musik også at omfatte andre medier som video og fotos. på den anden side, har iPad en endnu bredere omfang som en MMS- enhed, som du kan gøre alt, hvad iPod kan gøre og meget mere.
Fysisk størrelse forskellen mellem iPods og iPads er temmelig forskellige. iPad er over 10 inches diagonalt med skærmen besat 9. 7 inches af denne. Den største iPod ikke selv op på 6 inches diagonalt. iPod'en lille størrelse er mere end passende, da det kan opbevares i lommen, mens du lytter til dine yndlingssange. iPad store skærm er nødvendig for fuldt ud at nyde enheden. det er heller ikke beregnet til at blive brugt, mens du er på farten.
En af de funktioner, der drager fordel af iPad store skærm er Internet -browsing. Det kræver ikke zoome ind eller ud på siden som hele sidens bredde kan gøres uden at de skrifttyper, for små til at læse. IPod, med undtagelse af iPod touch, ikke har Internet-browsing evner derfor ikke behøver at have en stor skærm. De fleste iPods har skærme, der er mindre end tre inches diagonalt. Bortset fra Internet-browsing, der er også mange funktioner på iPad, som du ikke ville finde på de fleste iPods, med undtagelse af iPod touch, selvfølgelig. Du kan installere mange apps fra Apple App Store, herunder spil og mange nyttige eller meningsløse apps.

Som du måske allerede har bemærket ovenfor, iPod touch er den eneste undtagelse til mange af disse forskelle. da iPod touch er dybest set den iPhone minus telefonen kapaciteter, og iPad er en større iPhone minus telefonfunktioner, iPAD er netop identisk med iPod touch funktioner, men større. den eneste væsentlige forskel mellem iPad og iPod touch, bortset fra størrelsen, er manglen på en bagudvendt kamera i iPad.
Resumé :...
1 iPod er en musikafspiller, mens iPad er en tablet enhed

2 iPods er meget mindre end iPads..
3 iPads har mulighed for at surfe på internettet, mens iPods ikke
4 iPads har spil og programmer, mens iPods ikke gør...

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------