Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem foreliggende gær og hurtig stigning gær

nstant gær og hurtig stigning gær er sorter af bagegær. Den bagegær, anvendes som en hævemiddel i dej anvendes til bagning bageriprodukter som brød. Denne gær kaldes også Ølgær da det er de samme arter af gær, der anvendes til gæring af alkohol Bagegær er fire forskellige typer, nemlig. aktiv tørt, instant, hurtige stigning og frisk kage gær. forskellen er hovedsageligt baseret på deres fugtindhold og størrelsen af granulerne.
Instant gær
Instant gær har meget små granuler. Det har en meget høj procentdel af levende celler. Det kan tilsættes direkte til de tørre ingredienser i opskriften. Denne type gær behøver ikke at blive rehydratiseres eller blandes i vand før tilsætning det til dejen. det kan tilsættes før dejen æltes. undertiden en meget lille mængde af ascorbinsyre tilsættes til den foreliggende gær at bevare den. På grund af dette, kan opbevares i næsten et år ved stuetemperatur.

til kommerciel brug, gæren er vakuumpakket i mursten poser. Til brug i hjemmet, de er tilgængelige i forafmålte, små, lukkede pakker. Det kan udskiftes med tørgær uden rehydrerende det. Rapid- stigning gær
Rapid- stigning gær også har meget fine granulat. Deres granulat er mindre end den foreliggende gær. det anses for at være en række foreliggende gær. Da granulerne er mindre, at de opløses let og hurtigt stige, deraf navnet hurtige stigning, hæve dejen hurtigt anses ikke meget godt for smagen de erfarne kokke sige, at dette gær resulterer i brød, som ikke har så meget smag som brød lavet med andre gærtyper.. Det kaldes også brød maker gær, fordi den bruges i brød maskiner.
Det sparer en masse tid. Efter tilsætning af gær, kan du forme dejen til brød øjeblikkeligt i stedet for at vente på det. at stige Det kan ikke ombyttes med nogen gær

Resume :.
1 Kornene af hurtig stigning gær er mindre end instant gær granulat <.. br /> 2. Rapid- stigning gæren er opløst hurtigere end instant gær på grund af de mindre granulat.
3. en vis mængde af ascorbinsyre tilsættes til instant gær for at bevare det ; hurtig stigning gær har ikke ascorbinsyre.

4. Rapid- stigning gær sparer en masse tid, fordi det gør dejen stige hurtigere end øjeblik gær. Når dejen æltes, kan du forme dejen til brødet i stedet for at vente på det at stige ved øjeblikkelig gær.
5. Rapid-stigning gær kan ikke være substitueret med en anden gær, medens foreliggende gær kan være substitueret med tørgær ved blot at opløse det i vand først.
6 smagen af slutproduktet ved hjælp af hurtig-stigning gær er ikke så god som det produkt, fremstillet ved hjælp foreliggende gær...
7 Rapid- stigning gær kaldes også brød maker gær, Instant gær er bare gær
.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------