Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem excedrin migræne og ekstra styrke

merte, der er forårsaget af flere forhold kan være meget generende for den del af patient. Det anses for femte vitale tegn, der er afgørende ved fastsættelsen af sundhedstilstanden, men er foruroligende ved flere lejligheder. brugen af analgesi eller smertestillende medicin er blevet en nem skridt til at lindre og behandling af smerter.
excedrin har været en del af listen over dynamiske smertestillende medicin produkter gennem årene, det er en over-the-counter ( OTC) lægemidler, der blev indført for at kurere hovedpine af forskellige sværhedsgrader og andre smerte-relaterede tilstande. Den indeholder acetaminophen, der har antipyretiske og analgetiske egenskaber, aspirin, som også har sidstnævnte plus anti- inflammatorisk og antitrombotiske effekt, og koffein, som er et psykoaktivt nydelsesmiddel.
I øjeblikket er der omkring otte excedrin produkter, der appellerer til specifikke smertetilstande dertil knyttede betingelser, nemlig:.

Express geler, der gellcaps bruges til hurtig hovedpine relief
Menstruations udføre, og som virker mod oppustethed, kramper, muskelsmerter, hovedpine og træthed.
spændingshovedpine, der giver fritagelse for hoved, hals og skulder smerter som følge af spændinger-type hovedpine.

excedrin PM som hjælper søvnløshed-relaterede smerter.
Ryg og organisation, der fungerer som et smertestillende og hæmmer i en. Sinus Hovedpine, som mindsker sinus og tilstoppet næse og hovedpine smerter.
To af sine produkter, excedrin Migræne og ekstra styrke, er af samme art inden for smerte ændring endnu ikke er anderledes i nogle måder.

Produceret i 1998, blev excedrin tildelt Food and Drug Administration ( FDA ) godkendelse til at indføre migræne, en specielt lavet stof til bekæmpelse af migræne smerter og andre associerede symptomer. I mellemtiden, ekstra styrke er den ældste blandt excedrin linje af produkter, som tidligere blev indført i 1960-erne. Det blev stemplet som den første multi- ingrediens hovedpine stof.
Migræne findes i gelatinekapsler, tabletter, og caplets danner samtidig ekstra styrke findes også i gelkappe form,
Selvom samme formulering, er doser anses forskellige Migræne anbefalede dosis for voksne:.. Tag 2 tabletter med et glas vand og gøre ikke tage mere end 2 tabletter i 24 timer, medmindre instrueret af en læge. Ekstra styrke sin dosis er for voksne og børn 12 år og derover : Tag 2 kapsler hver 6. time, ikke mere end 8 kapsler i 24 timer
Begge lægemidler er en kombination af acetaminophen, aspirin og koffein med beløb. på 250 mg, 250 mg og 65 mg, henholdsvis
Resume :.. blev
1 Excedrine Migræne indført i 1998, mens ekstra styrke var pioner blandt produkt linje, som det blev gjort tilgængelig i begyndelsen af 1960 har.
2. Migræne findes i tre former, mens Extra Strength findes i fire..
3 Migræne anbefalede dosis er 2 tabletter per 24 timer, mens ekstra styrke skal tages 2 kapsler hver 6 timer. ikke mere end 8 kapsler i 24 timer
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------