Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem Symbian ^ 3 og Android 2 . 3 ( honningkager )

ymbian ^ 3 og Gingerbread ( Android 2. 3) er to operativsystemer, der er beregnet til smartphones. Den væsentligste forskel mellem de to er deres alder og track record. Honningkager er simpelthen en større opdatering til Android OS, der tilføjer flere funktioner, understøtter mere hardware, og løser tidligere fundne bugs. Selv Symbian ^ 3 deler samme navn som den ældre Symbian S60, er det faktisk et helt nyt operativsystem, der er både gode og dårlige ting. Godt fordi det ikke længere har de svagheder, der er forbundet med den gamle S60, og dårlige, fordi Symbian ^ 3 ikke arver ansøgninger fra sin forgænger.
Fordi Gingerbread er bare en opgraderet version af Android, har det været igennem en masser af kontrol, har både ved at udvikle teamet og almindelige brugere, og flere rettelser blevet frigivet for at rette de fundne fejl. til sammenligning betyder recentness af Symbian ^ 3, og det meget lille antal håndsæt ved hjælp af det, kan der stadig være nogle bugs, som ikke er fundet endnu.
Den manglende apps er en af de største ulemper ved Symbian ^ 3. Da det ikke arver de programmer, der findes på ældre Symbian -platforme, listen starter ved næsten nul. På den anden side, Gingerbread allerede har hundredvis af tusindvis af programmer at vælge imellem, og mange flere bliver skabt hver dag. Symbian forventes den app mangel til at ændre sig meget hurtigt, da flere telefoner bruger OS og udviklerne flokkes om at levere indhold til disse telefoner. men Nokias beslutning om at flytte væk fra Symbian og vedtage Microsofts Windows Phone 7 har taget den berømte vinden fra Nokias sejl. Op til stede, er det stadig et stort spørgsmål, om et andet selskab ville vedtage Symbian ^ 3, eller hvis det bare vil dø en naturlig død. Honningkager er ikke alene tilstrækkeligt understøttet, men er også efterspurgt af mange brugere, der ofte klager, når producenterne ikke straks frigive en opdatering til deres telefoner.

er klart, at valget mellem Symbian ^ 3 og Honningkager er ganske let at lave. den ene er en fremragende OS med en dokumenteret track record og mere end nok applikationer. Den anden er ny og testet, har ikke en bestemt fremtid, og kun en håndfuld anvendelser.
Resumé :.
1 Symbian ^ 3 er helt nye, mens Gingerbread er blot en opgradering

2 Honningkager har gennemgået strengere kontrol end Symbian ^ 3...
3. Honningkager har betydeligt flere apps end Symbian ^ 3.
4. Honningkager har masser af støtte, mens Symbian ^ 3 mangler så meget.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------