Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem Nokia N8 og N900

okias N8 og N900 er de mest bemærkelsesværdige telefoner, der fremhævede et andet operativsystem. Nokias forsøg på at etablere en efterfølger til den forældede Symbian S60 Mens N8 brugt Symbian ^ 3, S60 formodede efterfølger, N900 bruger Maemo. Maemo er en total afvigelse fra Symbian, som den er baseret på Linux og gør N900 fungerer mere som en computer end en telefon. En ting, der begge operativsystemer har til fælles, dog, er fraværet af indfødte apps, som er ganske forståeligt, da de er helt nye.
På grund af dette, var det vigtigt at give N900 med en slide-out tastatur bortset fra touch -screen interface, som N8 har Selv tastaturet helt sikkert har sine fordele, det har også ulemper. herunder den ekstra bulk som N900 er omkring 50 % tykkere og tungere end den N8, hvilket gør det besværligt at holde og bruge. at sige, at kameraet i N8 er bedre end den N900 er sandsynligvis den største underdrivelse, der kan gøres. kameraet er omdrejningspunktet for N8, mens N900 kamera er mere en eftertanke. N8 har en 12 megapixel sensor med specialiserede optik, der resulterer i billeder rivaliserende mange digitale kameraer, mens 5 megapixel kamera i N900 er i bedste fald blot på niveau med hvad andre smartphones have. Xenon-blitz af N8 kan også producere mere lys end de LED blinker i N900, som gør det muligt at producere betydeligt bedre billeder, når der ikke er lys til rådighed Endelig N8 er i stand til at skyde 720p video, mens N900 kun kan håndtere WVGA videoopløsning..
Et godt fordel ved N900 er dens massive mængde hukommelse, og det har 32 GB flash-hukommelse og et microSD slot til ekstra lagerplads. N8 hukommelse, selvom det er bare halv på 16GB, er ikke for lurvet, og er stadig mere end hvad man typisk finder på de fleste andre smartphones.

På trods af at være helt forskellige fra hinanden, de to telefoner Nokia ser ud til at dele samme skæbne som den finske telefon gigantiske spring i Microsoft vogn og vedtager Windows Phone 7 OS. det er højst usandsynligt, at udviklingen af de to vil fortsætte på en given hastighed, og det er mere sandsynligt, at deres efterfølgere også ville bruge Windows Phone 7 OS.
Resumé :..
N8 bruger Symbian ^ 3, mens N900 bruger Maemo

N900 har et slide -out QWERTY-tastatur, mens N8 ikke gør
N900 er betydeligt tykkere og tungere end N8.
N8 har et bedre kamera end N900.

N900 har mere hukommelse end N8.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------