Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem Motorola Pro og Samsung Galaxy S II

otorola Pro og Samsung Galaxy S II er både Android-telefoner. Hver bare har en anden form, der tjener et bestemt formål. Motorola Pro har et QWERTY-tastatur hvilket i høj grad kan øge skrivehastigheden og er meget fordelagtig for dem, der konstant skrive lange e-mails på deres telefoner. Ulempen ved tastaturet er, at det optager plads. for at minimere størrelsen forskellen ( Pro er en anelse tungere og større end Galaxy S II), er størrelsen af skærmen aflivet. Sammenlignet med den 4. 3-tommer skærm i Galaxy S II, 3. 1- tommer skærm af Motorola Pro er bare ligefrem sølle.
Motorola Pro er også ret bagud i forhold til regnekraft. Mens Galaxy S II har en dual core processor, Pro har stadig en enkelt kerne processor. Motorola Pro er stadig meget bidsk med størstedelen af de apps, men Galaxy S II helt sikkert har et ben op, især når du kører flere programmer på samme tid. Galaxy S II er også udstyret med bedre kameraer end Motorola Pro. For startere, er Pro ikke har en sekundær kamera, så videoopkald ikke er muligt med Pro. Galaxy S II ikke kun har en sekundær kamera, dets vigtigste Kameraet har også en højere 8- megapixel beslutning til Pro 5-megapixel kamera. Galaxy S II er i stand til 1080p video-optagelse, som er den højeste opløsning ansat hos nuværende HDTV. til sammenligning er det Motorola Pro kun i stand til SD-opløsning på 480p.
Selv om oplagring ikke er et problem for begge enheder da de begge har microSD- hukommelseskort, er det værd at bemærke, at Galaxy S II kommer med mere intern hukommelse end Motorola Pro. Du kan få Galaxy S II 16GB eller 32GB modeller mens Pro kun kommer med 8GB

Resume :..
1 Motorola Pro har et QWERTY-tastatur, mens Galaxy S II ikke.
2. Motorola Pro er lidt større og tungere end Galaxy S II.

3. Galaxy S II har en større skærm end Motorola Pro.
4. Galaxy S II har en dual core processor, mens Motorola Pro stadig bruger en enkelt kerne processor.
5. Den Galaxy S II har bedre kameraer end Motorola Pro.

6. Galaxy S II har mere intern hukommelse end Motorola Pro.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------