Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem BlackBerry OS og brombær Tablet OS QNX

ed mange smartphone beslutningstagere går med opdaterede styresystemer til deres telefoner, har RIM endvidere besluttet, at det er på tide at udskifte sin aldrende Blackberry OS. Den foreslåede erstatning kaldes Blackberry Tablet OS som er baseret på QNX. øjeblikket, den største forskel mellem de to er, at Blackberry Tablet OS hovedsagelig er beregnet til tabletter og ikke for smartphones som Blackberry OS er. det kan tage et stykke tid, før RIM strygejern de knæk at gøre Blackberry Tablet OS acceptabelt for sine smartphones.
En fordel ved Blackberry Tablet OS er dens påståede bagudkompatibilitet. De hævder, at det er i stand til at køre programmer, der blev skrevet til Blackberry OS. anden formodede evne er forenelige med Android apps disse funktioner er formentlig opnås via emulering af de respektive operativsystemer på toppen af Blackberry Tablet OS. Hvis den ene eller begge af disse påstande er sande, så Blackberry Tablet OS helt sikkert har en fordel, når det kommer til valg af apps, men det er tvivlsomt, om den er i stand til at opnå fuld kompatibilitet eller, hvis resultater ville være et problem. Siden Blackberry Tablet OS er beregnet til tabletter, er evnen til at surfe på nettet i fuld ganske forventet. Det er også i stand til at køre Flash-applikationer i browseren. Disse funktioner er fraværende i Blackberry OS, og mange brugere har ventet på det i en Blackberry telefon.
den største ulempe med Blackberry Tablet OS er dens umættelige sult efter magt. frigivet batterilevetid på Playbook har ført til rygter om, at selv med den større batteri i en tablet, kan Blackberry tablet OS ikke styre acceptable varighed. Dette er meget problematisk med smartphones, som forventes at vare i mere end en dag på en enkelt opladning. Jeg slog i et større batteri er heller ikke en mulighed, da det i høj grad vil påvirke den ser ud i enheden, og komforten for brugeren ;

Resume :..
1 Blackberry OS er for smartphones, mens Blackberry Tablet OS QNX er for tabletter
2 Blackberry Tablet.. OS QNX er i stand til at køre BlackBerry OS apps, men ikke den anden vej rundt.

3. Blackberry Tablet OS QNX er i stand til at køre Android apps, mens Blackberry OS ikke kan.
4. Blackberry Tablet OS QNX understøtter Flash, mens Blackberry OS ikke gør.
5. Blackberry OS er mere strømbesparende end Blackberry Tablet OS QNX.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------