Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem yngel gryde og sauter pan

orskellige pander anvendes til forskellige tilberedningsmetoder. Man kan komme på tværs af forskellige pander såsom en stegepande, sauterpande, og non- stick pande. Hver af de pander har sin egenart og bruges til forskellige tilberedningsmetoder.
En stegepande er en, der har skrå kanter, og der kommer uden låg. En sauterpande er en, der har lige kanter og med et låg over det. De sjusket kanter bidrage til at forhindre opbygning af damp i gryden. Som et låg anvendes i en sauterpande fødevarer, der er ikke spildes ud, når de rystes.
Når man sammenligner de to pander, sauter pander er dybere og kan holde mere væske end de stegepander. Dette gør svits pander bedre for omrøring maden. På den anden side er det nemt at vende maden inde i en stegepande, som det har sjusket kanter. i modsætning til de stegepander, sauter pander anvendes til madlavning på høj varme. Desuden sauterpande har en bred, flad bund i forhold til den stegepande, som fordeler varmen jævnt. på en pande, kunne de ting, der overfyldt i midten, da de har en kortere base. Men de ting er ikke overfyldt i en sauterpande, da de har en bredere bund.

Det er den brede bunden af en sauterpande, der hjælper med sautering kylling og andet kød uden vand eller brænde det. i en pande, kan kød og andre fødevarer bliver dampet eller brunes. Når du laver sauce, en sauterpande er bedre, da væsken ikke løber ud fra siderne.
stegepander kunne spores tilbage til det antikke Grækenland og Rom. De første kobber stegepander kan spores tilbage til det gamle Mesopotamien. Saute er et ord, der er afledt fra fransk sauter det betyder at hoppe
Resume :.

1 En stegepande er en, der har skrå kanter og leveres uden låg.. En sauterpande er en, der har lige kanter og med et låg over det.
2. Ved sammenligning af de to pander, sauter pander er dybere og kan holde mere væske end stegepande..
3 modsætning til stegepander, sauter pander anvendes til madlavning i høj varme

4 A sauterpande er bedre for omrøring af.. mad. på en pande, kan maden let vendes.
5. En sauterpande har en bred, flad bund i forhold til panden.
6. En sauterpande hjælper med sautering kylling og andet kød uden vand eller brænde den. på en pande, kan kød og andre fødevarer bliver dampet eller brunes.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------