Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem stegepande og stegepande

ige siden manden opdagede ilden, han lærte at fødevarer er bedst spist, når de tilberedes. Varmen bringer de forskellige smag af de forskellige ingredienser, der bruges til yderligere at forbedre smagen af mad. det startede et par tusinde år siden som det fremgår af de madlavning ildsteder og ovne opdaget i Europa og Mellemøsten
Madlavning kan ske ved flere metoder. enten ved at sætte maden direkte over en brand eller ved at placere det i en beholder før opvarmning. Afhængigt af hvordan fødevare, der skal tilberedes, er der beholdere, som kan anvendes til at holde alle ingredienserne.
I begyndelsen blev blade og ler bruges til at holde maden, mens den blev kogt. Så manden findes andre materialer og gjorde dem til fødevarer beholdere til at holde mad, mens madlavning. Man fortsatte med at forsøge forskellige måder at lave mad, indtil køkkengrej efterhånden udviklet sig til de moderne typer, vi ser og bruger i dag.

Stegepander og skillets er to af de mest anvendte køkkengrej i dag. Selv om de er ens, og har de samme funktioner, flere forskelle gør dem adskilt fra hinanden. Den ene er at skillets oprindeligt blev fremstillet som en kasserolle. Den er fremstillet med et låg og er sædvanligvis cirka to inches dyb hvor man kan friturestege fødevarer, mens den også kan anvendes til lavt stegning. Det er et meget vigtigt køkken værktøj, fordi det har mange anvendelsesmuligheder. og bortset fra stegning, kan det også bruges i sautering og grille. stege, gryderetter, og fricassees kan også tilberedes i en stegepande. Skillets er fremstillet af forskellige materialer den mest populære er støbejern, som også er det materiale, der anvendes i fremstillingen af de fleste stegepander..
En stegepande er en fladbundet gryde, der bruges til stegning, bruning, og bruning mad. Det har lave sider, et langt skaft, og har ingen låg. Bortset fra støbejern, stegepander kan også være lavet af aluminium, rustfrit stål, kobber, eller en kombination af disse forskellige materialer.
der findes flere typer stegepander som non-stick pander, som er meget populære og er meget nem at bruge, da fødevareingredienser ikke vil holde sig til panden. det er ikke godt for deglazing, men, hvis rest fra bruning skal bruges senere. At bruge en pande at koge, er det først overtrækkes med olie, som muliggør en bedre kontakt mellem fødevaren og pan. Det øger smag og farve af fødevarer og reducerer den tid, det tager at tilberede fødevarer.

Resumé :.
1 En stegepande er en fladbundet gryde, der bruges til stegning og brændende mad, mens en stegepande er også en fladbundet gryde, der bruges til sauté ING, grille, stewing, og stegning bortset fra at blive brugt til dyb og overfladisk stegning.
2. en stegepande har et låg, som den oprindeligt er lavet som en gryde, mens en stegepande ikke har et låg.

3. En stegepande er mindst to inches dyb med høje sider, mens en stegepande er lavvandet og har lave sider og en lang håndtag.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------