Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem Vostro og Inspiron

ell har været rundt i temmelig lang tid, og de har leveret computere til næsten hvert eneste niche i markedet. To linjer med Dell-computere, er Vostro og Inspiron. Det vigtigste forskellen mellem disse to er der markedssegment de tager sigte på at tjene. Vostro er beregnet til den lille virksomhed markedet som en overkommelig endnu pålidelige computing -platform. til sammenligning er Inspiron computere markedsføres over hjemmebrugere, der har meget forskellige behov.
Selv om begge linjer har mange modeller at vælge imellem, der giver forskellige muligheder på forskellige priser punkter, der er en generel tendens. Vostro- computere tendens til at være mere overkommelig end Inspirons Det er fantastisk for små virksomheder, som har begrænset midler, som de kan få den bedste bang for deres sorteper. Især i opstarten af en virksomhed, hvor udgifterne er langt større end indkomsten.
med henblik på at reducere omkostningerne ved Vostro- computere, har Dell besluttet at skære ned på nogle ting for startere, behøver du ikke have så mange farvemuligheder Farverne er ikke bare.. malet på, og hver farve indstilling kræver en begrænset fremstilling løb af disse dele. Under færre farvemuligheder betyder, at Dell ikke behøver at producere så mange af dem. En anden væsentlig forskel er minimal software, der kommer pre -installeret i Vostros. Inspirons har en masse software præinstalleret angiveligt at gøre det lettere for brugerne. Selv almindelige brugere kan lide dem, mange allerede har deres egen software, som de foretrækker at installere i stedet installeret dem, der allerede. på grund af dette, har det været almindelig praksis at ringe pre -installeret software bloatware, som de bare optager plads og ikke er nyttige for brugeren.

En måde at Dell formår at sænke prisen punkt for Vostro computere er ved at inkludere en kortere teknisk support varighed med pakken. De, der har nogle computer know -how kan kun løse problemet selv, mens dem, der har flere computere, ville sandsynligvis gavne at abonnere på en anden support system i stedet for at få udvidet teknisk support med hver computer. Home brugere, som er målet for Inspiron, er mere tilbøjelige til brug for teknisk support fra Dell. Men hvis du vil, kan du stadig købe udvidet support til Vostro fra Dell som et add -on
Summary :..
1 Vostro er beregnet til små virksomheder, mens Inspiron er beregnet til private brugere.

2. Vostro- computere er mere overkommelige end Inspiron computere.
3. Vostro har færre farvevalg end Inspiron.
4. Vostro har mindre præinstalleret software end Inspiron.

5. Vostro- computere typisk har kortere teknisk support perioder end Inspiron computere.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------