Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem EOS og SLR

OS og SLR er de mest almindeligt hørte akronymer inden for fotografering. SLR står for spejlreflekskamera, der refererer til en mekanisme, hvor en enkelt linse bruges til både se og tage billeder. udtrykket EOS blev introduceret af Canon, som symboliserer, at kameraet er for både film og spejlreflekskameraer. kort sagt, er alle EOS -kameraer spejlreflekskameraer.
EOS står for Electro- Optical System, som blev en navnet indført ved Canon, en førende kamera og linse producent i verden. EOS blev indført for at medtage en auto fokus funktion i kameraet.
Batteritid på SLR- kameraer er fremragende som den grundlæggende SLR kamera byder 300 + skud på en enkelt batteriopladning. Disse dage, kun digitale SLR-kameraer er til rådighed som de film spejlreflekskameraer ikke længere gøres. Nikon producerer kun to film spejlreflekskameraer, FM10, og Nikon 6, mens Canon ikke længere fremstiller film spejlreflekskameraer i både grundlæggende og high-end modeller.

EOS blev indført i år 1989 og blev først kaldt EOS -1, hvor tallet 1 repræsenterede den kompromisløse kvalitet. Siden sin udvikling, har EOS fokuseret på at opnå førsteklasses ydeevne og pålidelighed. EOS -1 beregnet til at være den endelige professionelle SLR kamera har til formål at være den ultimative professionelle værktøj giver hurtig og nem betjening samt høj-billedkvalitet. feltet af fotografering omfatter et bredt spektrum af billede- tager genrer. Hver entusiast har sin egen unikke tage billeder stil. Professionelle kameraer skal være udformet, så det bliver tilpasset til forskellige former for fotografering behov med evnen til at optage forskellige objekter i ekstreme klimatiske forhold. Et SLR kamera har evnen til at fungere gnidningsløst ved ekstreme temperaturer fra -20 grader Fahrenheit til 140 grader Fahrenheit
Resume :..
1 EOS står for Electro-Optical System indført ved Canon hvor som SLR

står for spejlreflekskamera.
2. EOS symboliserer både film og digitale spejlreflekskameraer.
3. alle EOS-kameraer er spejlreflekskameraer, men ikke alle spejlreflekskameraer er en EOS.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------