Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem forskel mellem samsung fokus og LG Optimus 7q

indows Phone 7 er et relativt nyt styresystem til smartphones. Men eftersom der er foretaget af softwaregiganten Microsoft, mange telefon beslutningstagere er ivrige efter at tilbyde den med deres produkter. To af de telefoner til at få Windows Phone 7 er fokus fra Samsung og LG Optimus 7q den mest markante forskel mellem de to er den størrelse og type af skærmen bruges Focus har en 4.. -tommer AMOLED skærm, der er væsentligt bedre i gengive farver og har bedre betragtningsvinkler end 3. 5- tommer LCD-skærm af Optimus 7q.
En anden stor forskel mellem Optimus 7q og Focus er slide-out QWERTY tastatur af den tidligere. Et QWERTY-tastatur gør det meget nemmere at skrive ud lange beskeder, da det har taster, som du kan føle med fingrene og giver taktil feedback, når du trykker på dem. Fokus kun bygger på on-screen tastatur og kan være relativt langsom, så du skal være opmærksom på, hvad du trænger sig på.
Som et resultat af at have et QWERTY-tastatur, og på trods af dens mindre skærm, er Optimus 7q en tykkere telefon. Det kan synes som den mindre telefonen op foran, men vil du se forskellen, når du rent faktisk håndterer de telefoner. Den Optimus 7q er omkring 50 pr centheavier end Focus og omkring 50 procent tykkere så godt. For dem der kan lide at holde deres telefoner i deres bukser, Focus er helt sikkert det bedste valg mellem de to. den sidste forskel mellem Optimus 7q og Focus er i den interne hukommelse. Focus har den laveste værdi af de to med kun 8 GB, men brugeren har mulighed for at sætte i et microSD-hukommelseskort. Selv om Optimus 7q har 16 GB intern hukommelse, manglen på et memory card slot betyder, at du dybest set er gået i stå med, hvad den har, og der er ikke plads til ekspansion.

Med hensyn til ydeevne, skal du forvente.. nøjagtig de samme ting som de begge er drevet af den samme Qualcomm chipset og da de også har samme OS, skal de opføre sig på samme måde
Resume :
1. Focus har en større AMOLED skærm end LCD-displayet på Optimus 7q.

2. den Optimus 7q har et QWERTY-tastatur, mens Focus ikke gør.
3. Den Optimus 7q har mere intern hukommelse end Focus, men mangler et memory card slot.
4. Den Optimus 7q er meget tykkere og tungere end Focus.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------