Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem Maruti alto og Maruti alto K10

uzuki Motor Corporation er en af verdens førende producenter af motorcykler, skibsmotorer, terrængående køretøjer og kompakte biler. Den er baseret i Hamamatsu, Japan og har været i branchen for lidt over et århundrede nu.
det startede med produktion af maskiner til vævning silke og senere diversificeret i motorkøretøjer og bilproduktion, der producerer innovative motorcykler og små, kompakte biler. gennem årene det har etableret datterselskaber i flere forskellige lande, som omfatter Indonesien, Filippinerne, Australien og Indien. I Indien, partnerskab Suzuki med Maruti Udyog, Ltd og begyndte Maruti Suzuki India Limited.
Det er Indiens største bil selskab, der fremstiller og tilbyder en bred vifte af produkter, der omfatter SUV Grand Vitara, og de biler, der er altovervejende første gang bilejere, den Maruti Alto og Maruti Alto K10.

Maruti Alto er den første af de to versioner og har en motor med en kapacitet på 800cc med et kilometertal på 19. 73 kmpl. Det har også en maksimal effekt på 48 hk med et maksimalt drejningsmoment på 62 Nm @ 3000 rpm. Den er mindre i størrelse end den nyere version, og dets dæk har normale rør indeholdende en indre rør for at holde luft, som understøtter bilen, og den er udstyret med 12 tommer hjul, som tilvejebringer en blødere kørsel. Selv om det er udstyret med servostyring, det er valgfrit. det Maruti Alto har også en løftestang skift mekanisme, som giver føreren mulighed for at få den ønskede transmission, når gearene er engageret.
Maruti Alto K10 er en forbedret version af Maruti Alto. den har en slagvolumen på 1000cc og en kilometer af 20. 2 kmpl. Den maksimale hastighed er 67 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 90 Nm @ 3500 rpm. Det er større end Maruti Alto og giver mere plads. Dens dæk er slangeløse, der er sikrere og lettere at reparere, brug lidt vedligeholdelse. Det er udstyret med 13- tommer hjul, som giver bedre håndtering.
Det har servostyring og en fem-trins manuelle gearkasser med booster assisteret bremser. Det har også lavere emissioner og andre forbedringer såsom en bedre stil hætte, ny kofanger design, tågelygter og forlygter, forbedret affjedring og bremser, i- CATS sikkerhedssystem, blandt andre.

Af de to modeller, Maruti Alto er billigere, men prisforskellen er ikke særlig stor. Det er et valg mellem standard Maruti Alto og den forbedrede version, Maruti Alto K10.
Resumé :.
1 den Maruti Alto er standard første bil for de fleste mennesker i Indien, mens Maruti Alto K10 er den forbedrede version,

2 The.. Maruti Alto K10 har en større og bedre slagvolumen og kilometertal samt hastighed og drejningsmoment end Maruti Alto.
3. den Maruti Alto K10 har mere plads, fordi dens krop er større end kroppen af Maruti Alto.
4. Den Maruti Alto har normal tube dæk med 12- hjul, mens den Maruti Alto K10 har slangeløse dæk med 13- hjul.
5. Den Maruti Alto er billigere end Maruti Alto K10.
6. den Maruti Alto K10 har flere funktioner end Maruti Alto.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------