Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem strikning og hækling

trikning og hækling har været den mest populære tidsfordriv blandt kvinder i mange generationer. Begge fritidsinteresser indebære skabelsen af smukke og praktiske elementer gennem dygtige håndarbejde i at manipulere forskellige tråde med brug af en specialiseret nål. hækle og strikning er ofte bruges til at skabe alt fra hatte til cardigans, og endda husholdningsartikler dekorationer. Selv om der er en række ligheder mellem disse to Needlecrafts, strikning og hækling er hurtige til at påpege en række forskelle mellem de to.
For startere, forskellige strikke og hækle i de nåle, der bruges til at skabe de forskellige designs og projekter. Knitting kræver to nåle, mens hækles kræver kun en. Strikkepinde normalt har en standard bredde. på den anden side kommer crocheting nåle i en række størrelser. mindre nålestørrelser anvendes ofte i skabelsen af sarte projekter medens tykkere nålestørrelser anvendes til opgaver, der kræver en mere stabil form for tråd. En anden forskel mellem strikning og hækling er, at disse to Needlecrafts bruge forskellige typer af tråde til de forskellige projekter, der skal oprettes. Hæklet projekter er mere alsidige i de typer af tråde, der kan bruges. Hækle fans tendens til at bruge garn og tykkere tråde til at skabe projekter, der kræver en robust overflade som cardigans, tørklæder og hatte. Samtidig, hækl hobbyfolk kan også bruge blødere og lettere emner med henblik på at skabe mere sarte mønstre. Disse bruges til at skabe pudebetræk, duge og bordplade dekorationer.
på den anden side, strikning projekter udnytter anvendelse af tykkere og tungere typer gevind i forhold til dem, der anvendes til crocheting projekter. Det er dette grunden til, at de fleste strikker projekter omfatter etablering af mere robuste materialer såsom tøj tøj og mode tilbehør, såsom totalisatorspil poser.

Hækle projekter kommer i en bred vifte af forskellige former og stilarter. kan man vælge at skabe et mønster af nem fremstilling af rækker eller slutte begge ender af en kæde for at skabe et cirkulært eller kvadratisk mønster med brede mellemrum imellem syninger. i tilfælde af strikningen, er alle de projekter skabt gennem separate mønstre, der skabes gennem brug af rækker med stingene tæt forbundet med hinanden, hvilket giver en mere robust struktur. Disse afsluttede separate mønstre derefter strikket sammen for at gennemføre et bestemt projekt og opnå den stil, som de ønsker.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------