Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem fadøl og cask ale

eg og cask ale er to forskellige typer øl. Cask ale er den traditionelle, ufiltreret og upasteuriseret øl, som serveres direkte fra fadet, og fustage øl er filtreret, pasteuriseret øl serveret kølede fra metaltønder.
Cask Ale
Cask ale kaldes også cask -conditioned øl. det er upasteuriseret, ufiltreret øl, som serveres fra samme fadet, hvor den blev betinget, herunder eftergæring. Cask refererer til en træ container ejes af jern sløjfer. Cask ale ikke har nogen kuldioxid eller nitrogen føjet til det. Det kaldes også den virkelige ale, som er et begreb opfundet af CAMRA i 1973, Campaign for Real Ale. Rigtige øl eller ale er grundlæggende lavet af traditionelle ingredienser og modnes ved eftergæring. Hvis gær i øllet stadig er i live, uanset det faktum, hvorvidt øl er i fadet eller flasken, kaldes det ægte ale.

Når den fad tappes, at øllet kommer i kontakt med ilt, og livet af øllet bliver begrænsede. Mest ale har et typisk tre dages liv. Cask ale serveres køligt, men ikke koldt. Lugten af tønden ale er frisk og sundt og delikat. Duften af fadet øl ikke har meget effekt, når de overføres til glasset fadet allerede er blevet udnyttet, og øllet har været udsat for luft i nogle få dage. aroma er mere udtalt i bunden af glasset. Aromastoffet på smagsløg er mere udtalte på grund af manglende kulsyre. det er normalt smager frugtagtig først, afbalanceret i midten, og bitre i slutningen. Også fad ale er ikke brus. Det er allerede blevet driftsvarm, så det ikke behøver at stå åben for en stund til at bringe sin bedste smag frem. Keg ale
en lille tønde er en kølet metalbeholder af rustfrit stål eller aluminium, og øllet serveres fra den serveres under pres. fustagen blev indført i 1960'erne erstatte tønder for kvalitet og økonomiske årsager. det kan rengøres let, og indførelsen af ilt kan reduceres dermed øge levetiden af øllet i fustagen.
fustage øl filtreres, pasteuriseret, og kulsyre kunstigt. Tendensen til ankeret ale begyndte på grund utilfredshed kunder til øl sedimenter. Keg øl dispenseres ved hjælp af carbondioxid, som gør det brus smag. Nogle bryggerier dispensere det med nitrogen og carbondioxid hvorved det mindre karboniseret ; Det er altid serveres afkølet og har mere aroma end fad øl, og er bubblier

Resume :.
1 Cask ale kaldes også cask -conditioned øl... det er upasteuriseret, ufiltreret øl, som serveres fra samme fadet, hvor den blev betinget, herunder eftergæring fadet øl er filtreret, pasteuriseret, og kulsyre kunstigt, mens der serveres under pres fra kølet fade..
2 Cask ale ikke er kulsyre, fustage øl er kulsyre

3 Cask ale serveres kølig.. fustage øl serveres afkølet
4. Cask ale har mindre aroma end keg ale og mere smag og ingen boblevand.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------