Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem judo og jujitsu

en første og fremmest karakteristiske træk er det faktum, at Ju-jitsu er stamfader til Judo. Jujitsu er et komplet system for at bekæmpe anvendes af gamle japanske samurai krigere og omfatter brug af slag, spark, kæmper, sværdkampe og hvad har du at tage ned til modstanderen. Judo er blot en og en meget blidere del af Jujitsu og virkelig er en defensiv form for at bekæmpe, hvor den ene tager fat med en modstander, ved hjælp af ens kropsvægt, og hvordan det er gearede til overvinde modstanderen.
Disciplinen i Ju-jitsu blev finpudset i slagmarker i det gamle Japan af samuraier. Det omfatter alle de teknikker til Judo. Bortset det også omfatter kombination systemer angreb på nerve centre og organer. Judo er en langt sikrere og nedtonet version af Ju-jitsu, der helt fjerner med angreb på nerve centre og organer, og i stedet gøre det sikkert som en form for kampkunst, som let kan praktiseres, og hengav sig som en konkurrencesport.
i Judo nøglen til at vinde er at drage fordel af modstanderens momentum til at hengive sig klog og opportunistisk kæmper, kaste og snubler. Jujitsu på den anden side udvider på dette og bruger flere kombinationer af fælder, stifter, ødelæggende slag og fælles låse. Man kan sige, at mens Judo er mere en sport, Jujitsu har at gøre med rigtig kamp. I essensen betyder det, at mens der i judo den bestræbelse er blot at kaste eller tur en modstander i Ju-jitsu er det hensigten at ødelægge modstanderen ved invaliderende dem eller splintres deres knogler. eller med andre ord Judo er for drenge og jujitsu for mænd !

Hvis man skulle opregne de bevæger sig i de to discipliner ville man sige, at judo er lig med kast, låse og drosler, mens jujitsu stop ved intet-kaster, låse, drosler, forskellige måder slående, herunder ved hjælp af spark, albuer, knæ, slag, hoved Butts og våben.
Jujitsu er en del af gammel japansk kampsport tradition og er på en måde afspejler den gamle japanske holdning til livet og krig. judo på den anden side er en opfindelse af de moderne tider og er reflekterende af følelser den moderne æra, og er derfor en meget civiliseret og sikkert venligere form for kampkunst. Judo undervises på skoler verden over. Et oprigtigt tvivler på, at alle skoler i verden ville være at tænke på at undervise traditionel japansk Jujitsu til sine studerende.
Resumé :.

1 Jujitsu er stamfader til Judo
2 Jujitsu er et komplet system for at bekæmpe anvendes af gamle japanske samurai krigere og omfatter hjælp.. slag, spark, kæmper og sværdkampe. Judo er en defensiv form for at bekæmpe, hvor den ene tager fat med en modstander, ved hjælp af ens kropsvægt, og hvordan det er gearede til at overvinde modstanderen.
3. jujitsu indeholder kombination systemer angreb på nerve centre og organer. Judo er en langt sikrere og nedtonet version af Ju-jitsu, der helt fjerner med angreb på nerve centre og organer.

4. Man kan sige, at mens Judo er mere en sport, Jujitsu har at gøre med rigtig kamp.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------