Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem ingeniørarbejde og arkitektur

u har måske allerede en idé om processen med at designe og opførelse af bygninger, palæer og andre bygning rejser sig, og du kender til en kendsgerning, at jobbet kræver fagfolk som arkitekter og ingeniører.
Det er meget sandsynligt, at din idé om deres arbejde er vag Måske når man tænker på arkitekter, ville du kun visualisere en person, der tegninger på store ark papir, og når man tænker på civilingeniører, du. forestille sig en person med en hardhat analysere på inden for byggeri, råben instruktioner til arbejdstagere, der deltager i forsamlingen. Hvis du var tænker i disse baner, selvom stereotype, du er til en vis grad korrekt.
Der er dog markante forskelle mellem områderne arkitekt-og ingeniørarbejde. I virkeligheden, de to praksis har veldefinerede opgaver, som gør dem forskellige fra hinanden.

Arkitektur er først og fremmest en praksis om at designe strukturer med æstetik og rumlig funktionalitet i tankerne. Arkitekter kan have grundlæggende til avanceret viden strukturelle mekanik, men deres primære fokus er altid først og fremmest, kreativitet, se og føle, og funktionaliteten af design. Strukturel vision starter inden for arkitekturen. Anlægsvirksomhed, også nævnt som byggeri, har specialiseret sig i de strukturelle elementer af systemer, sikre, at faciliteterne kan modstå normale og ekstreme belastninger. Civile ingeniører arbejder tæt sammen med arkitekter og de er ansvarlige for at gøre visionen om arkitekter til en erkendelse. Anlægsvirksomhed forhandler på fysik involveret i byggeprocessen af arkitektens design.
Anlægsarbejder kan også tage fat på de oplysninger om design, men den praksis ofte ikke beskæftiger sig med æstetik og ønsket funktion af strukturer. Civil Ingeniører vil hellere fokusere på innovative måder at gøre design arbejde. Når de ser noget i design som upraktisk, kan de foreslå et design ændring fra dem, der er involveret i den arkitektoniske afdelingen.
A god ingeniør-arkitekt forhold er afgørende at have en mere effektiv, projekt af høj kvalitet resultat.

En god civilingeniør vil altid give de bedste bestræbelser på at gøre design til en realitet. En god arkitekt, på den anden side vil altid overveje praktiske udformning, så den kan bygges med lavere omkostninger og i et hurtigere tempo. De kan overlappe hinandens arbejde, men i den ideelle verden, har hver sin egen ekspertise til at være agtet
Resume :..
1 Arkitektur er mere i kreativitet design ... Anlægsvirksomhed fokus på innovation til at indse, at design

2 Arkitektur involverer design af strukturer med fokus på æstetik og funktionalitet Anlægsvirksomhed vil normalt ikke bekymre sig om disse ting. civil Ingeniører vil hellere drøfte og planlægge den metode til at konstruere design.
3. Arkitektur starter projektet gennem arkitekters udkast Anlægsvirksomhed indebærer at studere træk og undersøge den praktiske af designet. Civilingeniører sikre, at design kan modstå normale og ekstreme belastninger
4.. arkitekter skal ingeniører bidrage til at gøre deres design arbejde civilingeniører vil blive styret af arkitekternes skitser og dimensioner
. .
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------