Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem house og techno

yden og beskrivelse af hus og techno musik er ikke så let at skelne. Det kan være på grund af de mange forskellige påvirkninger, at hver af de nævnte musikken formularen har indarbejdet eller måske på grund af de forskellige betydninger, som hver enkelt lytter konnoterer til nævnte musikformer. ikke desto mindre er techno og house musik tæt knyttet til hinanden, og næsten har de samme rødder, for ikke at nævne dem begge anses for at være en del af elektronisk dansemusik.
med hensyn til oprindelsen af stil, kan techno tilskriver det funk, synthpop, electro og post- disco musik. Imidlertid har house musik også blevet påvirket af den samme musik former. Techno kan kun adskilles fra house musik på grund af sine andre stilistiske oprindelse som Chicago house, industriel musik og Hi-NRG. House musik, på tværtimod stammer fra disco, soul og elektro-pop selv om det også har nogle påvirkninger fra funk, synthpop, elektro og post-disco musik formularer, som nævnt. House musik startede tidligere end techno musik. I virkeligheden, det sprang ind i eksistens tidligt i 1980'erne inden for grænserne af Chicago mens techno musik er kommet i stand ved den midterste del af 1980'erne et sted i Detroit.
Med hensyn til de instrumenter, der anvendes i hver musik form, bruge techno og house de samme instrumenter, nemlig : synthesizer, sampler, sequencer og trommemaskine De eneste instrumenter, der anvendes i techno, der ikke bruges i house musik. er tastaturer. og i tilfælde af sidstnævnte, gør den brug af en ekstra instrument kaldet pladespillere til at gøre en mere unik og karakteristisk lyd.

på grund af sine mange musik variationer og house musik hurtigt blev populært at de verdensomspændende masserne i midten af 1990'erne.. Tilsvarende techno begyndte at blive kendt i den senere del af 1980'erne og fortsatte med at gøre et navn af 1990'erne fleste især blandt de europæiske nationer
Resume :.
1 Techno og house musik opstod fra forskellige musikformer, herunder :. funk, synthpop, electro og post- disco Men også techno havde påvirkninger fra Chicago house, industriel musik og Hi- NRG stil, mens huset havde separate påvirkninger fra disco, soul og. elektro-pop musik.

2. House musik startede tidligere end techno musik.
3. Techno og house musik bruge de samme instrumenter, men adskiller sig kun i techno brug af keyboards og husets brug af pladespillere.
4. Techno musik først blev populær fra slutningen af 1980'erne til begyndelsen af 1990'erne, mens house musik blev populariseret på et senere tidspunkt. Dens popularitet øget påbegyndes i midten af 1990'erne.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------