Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem hvidløgspulver og hvidløg salt

i kan ikke leve på denne planet at spise fødevarer, der er smagløs. Vores smagsløg ville være mindre funktionel, hvis det ikke var til at smage sødme, surhed, salthed, krydret, og bitterhed af alle varierende fødevarer vi spiser. Livet er kedeligt at spise bland fødevarer.
Men takket være de urter bragt af den spanske og engelske opdagelsesrejsende, var urter og krydderier fordelt rundt om i verden. således fødevarer, vi spiser lige nu er ikke neutral smag, men meget smagfuld og lækker takket være disse urter og krydderier.
De urter og krydderier lige nu er kommet meget langt. De fleste af de krydderier lige nu er i pulverform, som du kan købe i supermarkedet. Dette er en nemmere måde at blande dem i stedet af hakning og slibe dem selv. To fødevarer krydderier, der er helt identiske i markedet nu er hvidløgspulver og hvidløg salt. om de begge er hvidløg, hvad der kunne være forskellen ?

hvidløgspulver er pulveriseret hvidløg. Hvordan gøres det ? Først er de hvidløgsfed tørre. Derefter én gang tørret, disse er formalet til pulveriseret. Hvidløgspulver siges at være ikke så god som ægte hvidløg. Frisk hvidløg siges at være bedre end hvidløgspulver. En anden ting er, at ikke alle hvidløg pulver på markedet består af ren hvidløg, så bedre kontrollere ud ingredienser, før de køber en.
hvidløg, salt, på den anden side, er en anden form for mad krydderier. forskellen mellem det fra hvidløgspulver, er, at hvidløg salt består af tørret hvidløg, tabel salt, og et anti -kagedannelsesmiddel. Den sædvanlige forhold mellem salt og hvidløg er tre dele bordsalt og en del hvidløg. Hvidløg salt, ligesom hvidløg pulver, kan bruges som erstatning for hvidløg
Resume :..

1 Hvidløgspulver er et hvidløg, der er tørret ud og jorden, indtil det bliver til pulver, mens hvidløg, salt består af hvidløg, salt, og et antiklumpningsmiddel.
2. Hvidløgspulver og hvidløg salt kan være en erstatning for hvidløg, men det kan aldrig erstatte smagen af ren hvidløg.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------