Position: Wisdombog > Sara Andersen >

Forskellen mellem SUV og SEDAN

iler er transportmidler konstrueret med fire hjul og er beregnet til at transportere passagerer. Det første køretøj eller bil var en vogn med en pedal. Den blev efterfulgt af damp- drevne bil af det sene 18. århundrede og tidlige 19. århundrede.
den første indre-forbrænding-drevne bil blev indført i slutningen af det 19. århundrede, og siden da udviklet sig til benzin-interne forbrændingsmotor-drevne bil i dag. Biler kommer også i flere typer og design afhængig af deres producenter.
sedan er den mest almindelige organ design af biler. Den har tre separate rum for passagerer, fragt og motoren. kabinen har to rækker af sæder med lastrummet placeret på bagenden og motoren ved den forreste ende.

det har lav frihøjde og som regel har fire døre, men der er også modeller med to døre. det har også faste karme, og alle sedans er lukket helt biler
Sedan kommer i flere forskellige typer, nemlig :. Sedan
Fastback

To -dørs
Hardtop
Hatchback

chauffør
En sport utility køretøj ( SUV ), på den anden side, er et køretøj, som er udformet som en stationcar, men med chassis af en let lastbil. Det kan eller måske ikke har fire -hjulstræk, der gør det muligt at blive brugt på eller off-road. Det har de kombinerede funktioner i en pickup truck, en minivan og en stor sedan.
Det er også kendt som 4x4, 4WD, eller ved eget navn som Jeep og Land Rover. Selv firehjulstrukne SUV'er kan bruges off-road, bliver de for det meste bruges på asfalterede veje. De er dyre at vedligeholde på grund af deres størrelse og vægt, hvilket gør dem bruger mere brændstof.
SUV'er er udstyret med en motor rum og et kombineret passager-og lastrum med tre sæderækker. De har høj frihøjde og en opretstående boxy organ, der giver dem et højt tyngdepunkt
Resume :..
1 A sedan er en type bil, der har fire hjul, fire døre, og en lav frihøjde, mens en sports utility køretøj ( SUV ) er en type bil, der også har fire hjul og fire døre, men har en stor frihøjde.
2. Det sedan er den mest almindelige type bil, og det har været på markedet siden begyndelsen af det 20. århundrede, mens SUV er en meget populær type bil, som har været tilgængelig siden 1930'erne..
3 Sedan har tre rum, motorrummet er placeret i den forreste ende, lastrummet i bagenden, og kabinen, mens SUV'er har to rum, motorrummet og et kombineret passager og fragt rum.
4. Sedan har to rækker af sæder, mens SUV'er har tre rækker med bagagerummet placeret direkte bag tredje sæderække.
5. En sedan er mindre og er mere brændstoføkonomisk, mens en SUV, er større og bruger mere brændstof.
6. En SUV har de kombinerede funktioner i en pickup truck og en minivan, mens en sedan ikke.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------