Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem lovgivning og regulering

ovgivning er et direktiv er skrevet af en regering eller styrende organ på enten en industri, en del af fællesskabet eller placeres på mennesker i et land, der skal overholdes for at holde sig inden for de juridiske grænser for den pågældende land, samfund eller industrien. i industrien virker lovgivningen som en ekstern driver, der skal opfyldes af alle spillere for at være kompatibel. lovgivning vedtaget som love ved et parlament i et land eller en anden retsakt arm af en regering. Når lovgivning er vedtaget, vil der være myndigheder, som regel statslige organer, som vil undersøge lovene gik og arbejde ud af de detaljer, der skal håndhæves, så at de bliver fulgt. For eksempel et parlament kan vedtage en lovgivning, der gennemtvinger en ensartet sammenkobling gebyr for telekommunikations- udbydere i et land og derefter en offentlig myndighed ( regulator ) af kommunikation vil detaljer Nitty-gritty af lovgivningen og håndhæve den. gange, før en del af lovgivningen bliver en lov, kan det betegnes som en regning. Nogle lande kræver lovgivning, der skal godkendes af den udøvende magt ( som regel formanden ), før den kan håndhæves som lov. Sædvanligvis et medlem af bestyrelsen eller lovgivende vil foreslå lovgivning eller den udøvende magt, som derefter bliver åben for debat ved at lovgiverne. ændringer er som regel, før det er endeligt vedtaget regeringens lovgivningsmæssige prioriteringer ofte afgøre, om et givent lovforslag foreslås og håndhæves, som loven en forordning henviser til et specifikt krav, der kan tage forskellige former ,.. såsom industrien specifikke bestemmelser eller regler, der er langt bredere. De er dybest set den måde, hvorpå lovgivningen håndhæves af myndighederne, og de støtter kravene i lovgivningen. I industrien angive de de særlige formelle ( juridiske) krav, der skal følges af organisationer, arbejdstagere og arbejdsgivere både således at skabe lige vilkår inden for konkurrencepræget miljø af de organisationer, samt inden for en bestemt organisation. det er det, fordi reglerne adresse produktsikkerhed, forbrugerbeskyttelse og andre faktorer i offentlighedens interesse.. Det med reglerne er, at de enten kunne blive internt eller eksternt udvikles, så som et middel til overholdelse, kan de udvikles gennem tekniske specifikationer eller kan være gennem nogle standarder i den private sektor
Resume :
1. lovgivning er et direktiv foreslået af et lovgivende organ, mens en forordning er et specifikt krav i lovgivningen.

2. lovgivning er bredere og mere generel, mens regulering er specifik og detaljer hvordan lovgivningen håndhæves.
3. Lovgivning kan foreslås af et statsoverhoved, mens reglerne er simpelthen fuldbyrdelse af lovgiverne og statsoverhoved ikke blande sig.
4. Lovgivning er næsten altid internt oparbejdet inden for et lands regering, mens regler kan være internt eller eksternt genereret, især vedrørende bestemt branche.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------