Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem hip- hop og techno

usik har tilbudt en bred vifte af muligheder for unge og gamle i mange år nu. Hver type af musik, definerer den æra, hvor det eksisterede. Rock and roll, trance, techno og hip- hop er et par af de populære typer, sammen med blues, R B og metaller.
Hip -hop så det blev født sammen med den afrikanske og den amerikanske hip-hop kulturen. Denne type musik har begreber som looping, freestyling, rapper og DJ, breakdance, skrabe, beatbosing og prøvetagning.
Hip -hop var en velsignelse for de indvandrere, som de brugte musikken som en måde at udtrykke deres socio politiske udfordringer, og finde trøst i 1970. Den dynamiske stil af hip -hop fanget op med mange, og fandt forskellige udtryk som rytmer og beats. Hip-hop også så mange kreative eksperimenter med elektriske og levende lyde, der fører til en revolution i teknologien brug i den afrikansk- amerikansk kultur.

En rapper, kaldet ' Cowboy' Wiggins, brugte ordet hip- hop at gøre nar af hans hær ven fra Amerika, i 1978. Wiggins sang hip -hop at efterligne soldaterne marchere. Wiggins indført denne type musik i sit sceneshow, som fører til fødslen af hip- hop musik kultur.
I dag, musikken har oplevet en kolossal udvikling, hvilket fører til brug af instrumenter som klaver, pladespiller, synthesizer, maskine, trommer, guitar og sampler til at skabe den hip- hop effekt. Techno er elektronisk musik, har været brugt til dans tal siden 1980 har, i den tid af kapitalistiske samfund i Amerika. Techno musik så ord i musikken i 1988. de første techno udviklet sig fra brugen af musik, såsom disco, house, electro, funk og jazz. De fiktive og futuristiske temaer tilføjet mere liv til techno. Techno former for musik har en unik Chicago house og industriel musik stil.
Juan Atkins, en banebrydende musikproducer, defineret techno oprørere efter inspiration, han fik, når du opretter techno musik. Ifølge Derrick May, anden musikproducer, den følelsesmæssige overførsel af ånden i maskinen fra kroppen, hjælper til at udtrykke teknologiske spiritualitet.

techno musik genre stammer fra musik kraftkarle, som Juan Atkins, Derrick May, Kevin Saunderson og Eddie Fowlkes. alle disse top- musikere var fra Belleville Høj, nær Detroit i the1980 s. Disse fire musikproducenter oprettet vidundere under forskellige påskud-Atkins Model 500, Magic Juan, Flintstones og Fowlkes som Eddie Saunderson udføres som Reese og hovedtaler maj kom ud som Mayday, Thythim og R-Tyme... Disse store hoveder også produceret et par sind- bogging joint ventures
Techno er en unik elektronisk sub-genre, med hårde beats og højt tempo musik Enhver let kunne identificere Techno... Techno musik kan forveksles med elektronisk og dansemusik. Techno musik er stærkt præget af house musik. Det menes, at acid house musik blev produceret for at emulere techno musikgenre. Techno musik og acid house musik blev populær i Det Forenede Kongerige.
Denne nye innovation og musikrevolution har ført til fusion og. udvikling af originale musikforståelse

Resume :
1 Hip-hop musik stammer fra det afrikansk- amerikanske hip-hop rap kultur
2... Techno musik stammer fra forskellige musik former, såsom funk, electro og disco.
3. Techno er en unik elektronisk sub-genre, med hårde beats og høje tempo musik, i modsætning til hip- hop.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------