Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem autonome region og protektorat

n offentlig administration system bruges i vid udstrækning at styre administrationen af et land. Dette hjælper i civil administration for en effektiv og fair mennesker service. Valgte regering, eller lederen af regionens, udfører den offentlige administration arbejde for det ønskede område. det dækker fredsbevarende foranstaltninger, grænsesikkerhed, økonomisk udvikling, udvikling af samfundet, udenlandske relationer og forvaltning udførelse af dag- til-dag for aktiviteter.
forskellige former for regeringsmagtens forskellige regioner over hele verden. Autonome og protektorat er to sådanne typer af regeringen. Denne politiske institution hjælper regeringen til at regere staten, og organisere og udføre administrative magt til at opretholde lov og orden.
En autonom region er et område, der funktioner uafhængigt af ekstern autoritær. en autonom region kan defineres enten ved den geografiske forskel, eller ved at den grad af frihed. Lande, at praksis en selvstændig form for regering følge federacy. i federacy, en eller flere stater betragtes som uafhængig af mange andre stater i landet. Autonome regioner kan inddeles i territoriale autonomier, lokale autonomier og sub -regionale territoriale autonomier. Forskellige lande definerer selvstyrende områder forskelligt, som hersker i staten styrer definitionerne. Folkerepublikken Kina sammen med Rusland, holder de mest autonome områder i verden.

Irak, er det sydlige Sudan, Kina og Ruslands autonome Okrug og regionen anses for at være en anerkendt form af autonome regering. henhold til folkeretten, et protektorat region er en region beskyttet af diplomati eller militær fra de stærkere stater. Denne form for regering tillader staten at acceptere nogle forpligtelser, afhængigt af regioner, forholdet til den magtfulde stat. På trods af dette, giver protektoratet regionen funktioner med suverænitet, og en regering, der følger folkeretten.
protektorat har to typer af rationelle beskyttelse i deres styring, nemlig Amical og koloniale beskyttelse. Gennem Amical beskyttelse, blev kristne stater og små stater med mindre betydning, beskyttet af superkræfter. Senere blev de ikke- kristne regioner og svagere regioner beskyttet.
Protektoratet regioner har regeringen sammen med filialer, herunder divisioner til at udføre deres ret til suverænitet. Regeringen har også magt til at bestemme type regering, de vil have i regionen. Denne form for protektorat regeringsførelse er populær blandt tyskerne. for eksempel kan folk fra tjekkiske danne en regering, som ville passe dem, baseret på regionens karakter. protektorater i fælles rigdom er ikke forsynet med enhver anden støtte, traktat eller af andre lovlige midler.

Udover statsoverhoved, protektoratet har sin egen regering, og andre grene og divisioner at udøve sine suveræne rettigheder. Det er også op til medlemmerne af protektoratet for at bestemme deres styreform. De tjekkiske folk kan skabe sig en form for regering, der passer bedst til deres nationale karakter
Protektoratet har et flag, og udfører administration gennem myndigheder De har også et unikt retssystem,.. regulerer lov og orden -system.
Resumé :.

1 Protektoratet er et område beskyttet af autonome diplomati og selvstændige administratorer
2 en autonom region er et område, der fungerer uafhængigt af.. ekstern autoritær.
3. Protektoratet har et flag, og udfører administration gennem myndighederne.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------