Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem UFC og MMA

FC vs ? MMA
UFC og MMA hænger sammen. Det kan være meget svært at finde ud af en forskel mellem de to, som UFC ikke kan ses som forskellig fra MMA. Nå, kan Mixed Martial Arts eller MMA blive betegnet som sport og Ultimate Fighting Championship eller UFC kan betegnes som organisationen. Det er ligesom NBA og basketball, hvor førstnævnte er den organisation, og den anden er en sport.
The Ultimate Fighting Championship er en amerikansk organisation, som er rettet mod at fremme kampsport. Nå, Mixed Martial Arts er en kombination af flere skoler kampe. De fleste af de krigere af MMA er uddannet i brydning, boksning, jiu-jitsu, og kick boksning.

Mixed Martial Arts har været i praksis siden 1980'erne. de spor af blandet kampsport stil kan ses i hele Japan, Europa og Stillehavsområdet selv fra 1900-tallet. Men MMA fik stor popularitet efter dannelsen af UFC i 1993. Den kredit på UFC går til art Davie, Rorion Gracie og Robert Meyrowitz. The Ultimate Fighting Championship har sit hovedsæde i Las Vegas.
Nå, Jeff Blatnick, en olympisk guldmedaljevinder og en tidligere græsk- romerske wrestler, opfandt navnet Mixed Martial Arts.
Mens Mixed Martial Arts kan betegnes som stil af kampene, Ubegrænset Fighting Championship kan betegnes som en kamp organisation, hvor MMA konkurrencen finder sted.

UFC er navnet hvorigennem MMA sælger. MMA ville ikke have fået denne brede popularitet uden UFC. Mange mennesker tror, at Ultimate Fighting Championship og Mixed Ægteskabelig Arts er forskellige. Men den virkelige faktum er, at de står for det samme. Man vil ikke være i stand til at stå udelukket fra det andet.
Oversigt
1. Det kan være meget svært at skelne mellem Ultimate Fighting Championship og Mixed Martial Arts.

2. MMA er sport og UFC er organisationen.
3. Mixed Martial Arts er en kombination af flere skoler kampe. The Ultimate Fighting Championship er en amerikansk organisation, som er rettet mod at fremme kampsport.
4. De spor af blandet kampsport stil kan ses i hele Japan, Europa og Stillehavsområdet selv fra 1900-tallet.
5. UFC blev dannet i 1993, og kredit går til art Davie, Rorion Gracie og Robert Meyrowitz.
6. UFC er det mærke, hvorigennem MMA sælger. MMA ville ikke have fået denne brede popularitet uden UFC.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------