Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem HUS og TRANCE

år der henvises til musik undergenrer, house og trance deler en lang række ligheder, dels fordi trance udviklet sammen med house-musik. De to genrer deler mange elementer, herunder den grundlæggende rytme struktur, men med hus med en mere fremtrædende baseline. De er begge typer af elektronisk dansemusik. House musik startede i begyndelsen af 1980'erne i Illinois, hvor den nød popularitet og vækst især blandt afrikansk- amerikanske, Latino-amerikanske og homoseksuelle danse publikum og i diskoteker i byer over hele USA og til sidst breder sig over til Europa. Elementer af funk, soul og disco musik stærkt påvirket stil house musik, for eksempel som den fremtrædende stortromme på alle slag grundlæggende efterligner diskoteker slagtøj, men kan indeholde elektroniske trommer og effekter, en fremtrædende synthesizer baseline og prøver af funk og pop, som samt forsinke forbedrede vokal. i sine tidlige år af oprindelse, havde house musik langsommere tempo, men med tiden ændres til up-tempo, men det anses midt tempo ved moderne dans standarder. Trance på den anden side har næsten samme takt struktur som huset, men ikke har live-lyden fornemmelsen af hus, foretrækker syntetiske lyd påvirkninger og fremgangsmåde. En fire over fire taktart, en 120 til 160bpm tempo og 32 beat fraser normalt er beskæftiget i produktionen af trance at gøre det hurtigere end huset. Trance har en række undergrupper genrer herunder Acid, Classic, Progressive og opløftende trance.
med sin mere fremtrædende baseline, melodi er house musik primære fokus, tendens til at være mere optimistiske og provokerende. det ofte gør brug af live- lyd prøver, og det generelt føles varmere, med en masse funk elementer. Trance musik centreret mest på akkord progression og lyde, der er lag. Trance har en tendens til at indarbejde hurtigere rytmer, selv når den bliver spillet på samme tempo som hus. Trance er derfor hurtigere rytmisk og lydmæssigt. Anden stor kontrast mellem de to er strukturen af den opbygning, fordeling og drop. Både hus og trance opbygge og frigive energi, men trance tendens til at gå til en episk niveau, i modsætning til huset. lange pauser uden beats er karakteristisk for trance, med spændingen bygger på, indtil slaget falder tilbage i. Selv om det kan være opløftende, trance har en mørk stemning, der kan være dramatiske for. Det har en koldere fornemmelse eller føles mere helt elektronisk end huset. Infusion elementer af trance og house med techno musik vil resultere i progressive house. I de fleste sammenhænge den ligger mellem hus og trance.
Resumé :.
1 House musik har en mere fremtrædende baseline og fokuserer på melodi, mens trance fokuserer mere på akkord progression

2 House musik har en live-lyd.. føler mens trance bruger syntetiske lyde.
3. House musik har langsommere tempo sammenlignet med trance, som lyder lydmæssigt hurtigere.
4. Både trance og house opbygge og frigive energi, men i modsætning til hus, går trance op til en episk omfang.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------