Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem HIP HOP og POP

ortælle forskellen mellem to musikalske genrer kan let bestemmes ved at lytte til hver enkelt type musik. Selv om det kan være svært at sige på forhånd, ved hjælp af konkrete ord, som hvordan hver musik stil er forskellig, hver genre har tydeligvis en klar lyd, der adskiller det fra andre musikformer. for eksempel, ved blot at lytte til hvad folk siger er ' pop ' musik, vil du virkelig vide, at det er pop. Også, hvis du lytter til hip hop musik, vil du være i stand til at identificere det som hip hop, og ikke pop.
Udover forskellen i deres lyd eller musik stil, både pop og hip hop adskiller sig også i andre aspekter. For så vidt angår deres fødselsår, er pop klart ældre musik genre, der er udviklet i midten del af 1950. det var kun to årtier efter, at når hip hop begyndte at blomstre sammen med hele hip hop kulturen.
modsætning til pop, hip hop er også forskellig, fordi den indeholder mange musikalske stilarter i sin musik. tilsætning af bestemte loops, raps og freestyles, DJ 's, ridser, breakdances, prøver og Beatbox, har alle støbt hip hop ind i hvad det er i dag. Hip hop er blevet mediet til at udtrykke politiske bekymringer og social uro. Hip hop lyrikere integrere meningsfulde tekster i deres hiphop- sange som ' a capella ' gratis vers med visse rim, eller som kraftige sætninger med tilhørende beats. på grund af denne art, har hip hop musik bliver musikken stereotype billede af de gader, den underjordiske, den "sorte" pålydende og de oprørske grupper af mennesker. på den anden side, er pop musik, en genre, der generelt elsket af masserne. det musik er næsten altid gearet til at appellere til offentligheden, og for at få de fleste eller største kommercielle succes mulig. Pop musik indeholder kærlighedssange, der normalt korte og ukompliceret, hvilket er tværtimod med hip hop sange, der normalt er længere i deres tekster, og i varigheden af hele hip hop sang så godt. Det har også et større publikum, der er for det meste består af yngre mennesker, sammenlignet med andre musikalske genrer. Dette er sandsynligvis grunden til, at pop har løbende trængt ind i musikbranchen lige siden sin fremkomst.

alt i alt, pop og hip hop er forskellige i de følgende aspekter :
1. Pop er en ældre musik, når der sammenlignes med hip hop.
2. Hip hop har masser af rapper, ridser, gratis vers og beatbox, der indgår i de fleste af sine sange, mens pop er forholdsvis enkel og fokuserer mere om kærlighed temaer, rettet mod en meget yngre publikum.

3. popsange har som regel kortere tekster og kortere sang varighed, når der sammenlignes med hiphop- sange.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------