Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem Guitar Hero og Rock Band

vid musik gamere er ligeligt fordelt (og med rette ) i deres kamp for den bedste konsol rocker mellem Guitar Hero og Rock Band. De to er meget imponerende musik -spil, og den grundlæggende funktion for begge spil er temmelig ens, men der er et par elementer, du finder i en, der ikke er tilgængelige i den anden. begge spil inkluderer singleplayer og multiplayer modes samt online-spil kapacitet. hvordan du vælge mellem de to spil kan lige så godt komme ned til din individuelle smag for rock musik og instrumenter. Guitar Hero blev første gang udgivet i 2005, oprindeligt med RedOctane. Rock Band er et produkt af Harmonix Music Systems, og blev første gang udgivet i november 2007. Du skal først og fremmest nødt til at forstå spillets platforme, som spillene er understøttes. Guitar Hero versioner I, II og III, alle understøttet af PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, såvel som PC og Mac OS X. Alle versioner sælges med et kabelbaseret SG Gibson guitar, der er rødt for version i og sort til version II og III. En trådløs Gibson Les Paul guitar-controller kan købes separat for Play Station 3 og Xbox 360. En Gibson X- plorer guitar-controller er også tilgængelig for Guitar Hero II på Xbox 360 og Guitar Hero III-. Legends of Rock til PC For Rock Band, er der versioner til PlayStation 3 og Xbox 360, samt til PlayStation 2 og Wii, udgivet på forskellige datoer i USA og Canada. det er pakket med en Fender Stratocaster guitar-controller, som enten kan være kabelforbundne eller trådløse, en USB- mikrofon, tromle controller, og til Xbox 360, en headsettet leveres også.
Dybest set spillet for begge spil er at lave en simulering af rock- musik ved hjælp af periferiudstyr modelleret som rigtige rock musik instrumenter. For Guitar Hero, er en Gibson SG guitar-controller den vigtigste indgang til spillet, og det simulerer en egentlig guitaren, når du spiller spillet. Selv, i stedet for strenge og bånd, det bruger gribebrætsknapper, normalt fem, og en strum bar. spillet har gennemgået forskellige serier udvidelser, idet nogle er bandet centreret. Guitar Hero er som regel en præference for puristiske guitarister og solo- spillere, da det er stil og design passer perfekt til solo spil. For Rock Band, er Fender Stratocaster, der bruges for bly og bas spil. It funktioner er meget lig dem i Guitar Hero controllere, men Stratocaster controlleren har fået fem mindre gribebrætsknapper tæt på guitarens hoved krop. De to spil kommer med nogle af de største originale optagelser i rockmusik, af sådanne bånd som Nirvana, Muse, Metallica og Aerosmith blandt mange andre. Men for multiplayer spil, er Rock Band det ultimative valg, som du vil få flere af spillets værdi, når du spiller som en gruppe.
Resumé :.

1 Guitar Hero blev udgivet af RedOctane længe før Rock Band blev der nogensinde er lavet, i 2005 og 2007 hhv.
2. Guitar Hero bruger en Gibson SG guitar-controller, mens Rock Band bruger en Fender Stratocaster rockband mærkevarer guitar-controller.
3. Guitar Hero er bedst egnet til en solo spiller guitarist, mens Rock Band vil give dig en bedre værdi, når man spiller som en gruppe.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------