Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem BAR og PUB

attelivet bliver spændende med masser af unge, der overvejer at gå tidligt i seng er for tidligt at trække sig tilbage i seng. Mange bliver tiltrukket af forskellige former for underholdning virksomheder. Pubber og barer er få sådanne steder, der tiltrækker det unge publikum. Nogle foretrækker at gå på en regelmæssig basis, mens andre besøger kun lejlighedsvis. Bars med dansegulve tiltrække et ungt publikum, mens en pub tiltrækker en mere modnet skare af ledere og ledende medarbejdere.
Siden bronzealderen har ale drikke været en del af Storbritannien kultur. Men romerne og deres Alehouse for rejsendes forfriskning indført pubben kultur. Denne tendens langsomt veg for virksomheder til at drikke, såsom offentlige boliger, eller ' pub ' i kort. De tidlige pubber sælges lokalt brygget øl, hvilket var en gæret drik lavet af malt.
Disse værtshusene blev et populært mødested for lokalbefolkningen. Denne tendens ændret til nutidens moderne pub. dag en pub er et sted, hvor en kan få drinks i løbet af dagen og natten. de har også mad og indkvartering faciliteter til deres kunder. En bar er ofte en tæller i en pub, med hævede messing rækværk løber rundt om bordet bunden for at lette læner sig, og benet hvile, når du bruger de høje barstole. Baren giver kunderne at spille pool, dart og billard. .. Nogle barer har også lounges Disse lounges tilbyder et behageligt sted at sidde og indhente samtale selvom mad og drikkevarer er til rådighed i rigeligt, har barer ikke har beboelsesfaciliteter som pubber Most. af de stjernede hoteller har plads afsat til barer.

Navnet på baren, er interiører med belysninger, en unik liste af drikkevarer og andre elementer tilføjet for at give baren ekstra appel for at tiltrække kunder. En bar opererer med kun ét tema kan ende med at tiltrække en anden målgruppe. en bar med dansegulv kunne være populært blandt unge mennesker. En bar spille blues musik kunne tiltrække cyklister. Der findes forskellige typer af barer baseret på forskellige temaer, såsom retro og udøvende lounge barer.
i dag er der flere barer og pubber i alle de store metroer. Pubber kæmper med stænger til at tiltrække de unge og gamle med deres unikke udbud af musik, DJs, store navne og interiør design med kendis attraktioner. Pubber er lige rundt om hjørnet for et naboskab besøg, mens barer bliver en fin kultur ;
Resume :...

1 En bar er et sted, der spiller høj musik, sælger alkoholiske drikke og har et dansegulv Dette sted er mere for folk, der elsker at drikke, og tjener lidt eller ingen føde.
2. Pubber har alkoholiske drikke serveres i en rolig atmosfære fyldt med sjæl beroligende musik og mad. De tilbyder en bred vifte af snacks til at ledsage drikkevarer.
3. Barer tiltrække et yngre publikum, mens pubber tiltrække et mere modent publikum.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------