Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem Amsterdam og Chicago

msterdam i Holland, og Chicago er i USA. Begge disse byer er cirka 6. 600 km fra hinanden.
Chicago er en by i Illinois og den tredje stærkt befolkede by i USA. byen er placeret på den sydvestlige del af Michigan -søen. det ligger på Continental Divide i Chicago Portage, der forbinder floden Mississippi og forskellige søer. ? Chicago er amtet sæde af Cook land. En stor by, Amsterdam er hovedstad i Holland. Amsterdam, der er centrum for magt og finansiering, ligger i det nordlige Holland.
oprindelse Amsterdam spores tilbage til det 13. århundrede mens Chicago blev grundlagt først i 1833. Navnet Amsterdam er afledt af Amstellerdam, hvilket indikerer en dæmning i floden Amstel. Chicago er et navn, er afledt fra fransk Shikaakwa, hvilket betyder, vild hvidløg eller vilde løg.

Når man sammenligner befolkningen, Chicago er mere folkerige end Amsterdam. Desuden er der stor forskel i levestandard. leveomkostningerne er høje i Chicago i forhold til Amsterdam.
nu vi taler om klimaet, begge steder har behagelige klima. Chicago ligger i fugtigt kontinentale zone og har fire årstider. Somrene er fugtigt og varmt med gennemsnitlig dag temperaturer så høje som 29 grader celsius. Vintrene er blæsende, sne og kulde. Temperaturen, især om natten kan falde til under frysepunktet. ? forårssæsonen og efterårssæsonen er milde.
Amsterdam har et oceanisk klima på grund af dets nærhed til Sydhavet. ? vinteren sæson spænder fra milde til afkøling. frost vises her på grund af de nordøstlig eller østlig vind fra Europa og fra Rusland, Sibirien og Skandinavien.

Resume
  1. Chicago er en by i Illinois og den tredje stærkt befolkede by i USA. en stor by, Amsterdam er hovedstad i Holland.
  2. Chicago er placeret på den sydvestlige del af Michigan -søen. det ligger på Continental Divide i Chicago Portage, der forbinder floden Mississippi og forskellige søer. ? Amsterdam er beliggende i North Holland.

  3. oprindelse Amsterdam spores tilbage til det 13. århundrede mens Chicago blev grundlagt først i 1833.
  4. Når man sammenligner befolkningen, Chicago er mere folkerige end Amsterdam.
  5. leveomkostningerne er høje i Chicago i forhold til Amsterdam.
  6. Navnet Amsterdam er afledt af Amstellerdam, hvilket indikerer en dæmning i floden Amstel. Chicago er et navn, der er afledt fra fransk Shikaakwa, hvilket betyder, vild hvidløg eller vilde løg.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------