Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem kærlighed og besættelse

ærlighed er en følelse fra hjertet, og besættelse kan betegnes som en skør følelse. Selvom kærlighed og besættelse hænger i nogle aspekter, kan de to aldrig tænkes at være den samme.
Kærlighed er en følelse, der er ukontrollerbar, og en følelse, som man har for en anden person. Love betyder altid omsorgsfuld, støttende og givende. på den anden side, er besættelse kun en skør idé hvor en person ikke kan tænke på en kærlig måde.
Kærlighed er en følelse, når en person ønsker det bedste for den, han elsker, og altid vil have dem til at være glad, selv om de ikke er en del af hans liv. På den anden side, er besættelse en vanvittig følelse, hvor personen ønsker den anden til at være hans eller hendes kun er. En besat person altid tænker på at have den elskede en på hans eller hendes side hele dagen.
Man kan lægge større vægt på den andens behov, når i kærlighed. for den person, der er forelsket, er den andens behov fremhæves. betragtninger, en besat person giver mere vægt på hans eller hendes behov. kærlighed er noget, der gør én til at føle godt. Obsession gør en ligne en idiot.

Det kan siges, at kærlighed har ingen grænser eller grænser. I kærlighed, er der fuldstændig frihed. Nå, besættelse er noget, der har sine egne begrænsninger, og det er en tilstand, hvor man føler sig som om de har ingen frihed. Obsession er også indhyllet med jalousi. On den anden side, kærlighed er altid ren, og det er forståelsen mellem individer. personer, der er i kærlighed, tillid til hinanden blindt. tværtimod vil en tvangspræget person altid ønsker at vide alle detaljer om anden person. Det betyder blot, at en tvangspræget forhold mangler tillid.
Resumé :.
1 Love betyder altid omsorgsfuld, støttende og give Obsession er kun en skør idé, hvor en person ikke kan tænke på en kærlig måde

.. 2. Man kan lægge større vægt på den andens behov, når i kærlighed. betragtninger, en besat person giver mere vægt på hans eller hendes behov.
3. kærlighed har ingen grænser eller grænser, og der er fuld frihed. Nå, besættelse er noget, der har sine egne begrænsninger, og det er en tilstand, hvor man føler sig som om de har ingen frihed.
4. Obsession er også indhyllet med jalousi. Kærlighed er altid ren, og det er forståelsen mellem individer.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------