Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem kinesisk og vestlig kultur

en største forskel mellem kinesisk og vestlig kultur er, at Kina er et orientalsk land, og dens traditionelle kultur er helt forskellig fra den vestlige arv. Kinesiske kultur er ældre end 5000 år, og kinesiske folk har udviklet deres egen musik, musikinstrumenter, maleteknikker, traditionel kinesisk medicin, og ikke at forglemme, madlavning metoder osv-. helt anderledes og unik i forhold til vestlig kultur kinesisk tror på sund kost, og har en holistisk tilgang til sundhed. Den vestlige kultur er mere avanceret, og elsker eventyr og udforskning. Den kinesiske fokuserer mere på kollektiv gevinst i stedet for individuelle gevinst ved at træffe de rigtige beslutninger, og tror på at vedtage en middelvej for at undgå ekstremisme.
vesterlændinge finde den kinesiske kultur komplekse og svært at forstå, da den kinesiske kultur har sine egne værdier, baggrund og trossystem. kineserne er meget venlige og hjælpsomme over for en fremmed, i forhold til vesterlændinge, som aldrig ville underholde en fremmed. Vestlige kultur har en rig og luksuriøs livsstil, men kineserne meste har en beskeden måde at leve på, for eksempel i gennemsnit, kan kineserne ikke har mere end 40 kvadratkilometer. Fødder beboelsesrum. Kinesernes brug sir navne, og er strengt moralsk for at undgå offentlig fremvisning af. Den vestlige kultur har frihed til at udtrykke dem frit. i forhold til den vestlige kultur, den kinesiske kultur er meget forskellig, da de værdsætter relationer mere end deres vestlige modparter. Der er stor forskel mellem de store filosofier i det østlige og vestlige liv. Vesterlændinge tror på sig selv dedikation til at nå deres mål for succes og lykke mv, Mens kineserne har adfærdsmæssige etik, og er afhængige af deres indre verden og opfattelsen af den evige gentagelse. Den vestlige tilgang er at søge uden for dig selv, mens kineserne foretrækker at vedtage en systematisk tilgang, og søge i sig selv.
den virkelige lykke i vestlige samfund bygger på en materialistisk tilgang, mens kineserne mener, at sand lykke opnås ved indre intervention, som sandheden er nøglen til evig salighed og lykke. Den vestlige samfund tror på individualisme, mens den kinesiske kultur har troen på kollektivisme og grundlæggende forbindelser med andre. En vesterlænding er overvældet af pragmatiske, materialistiske og følelsesmæssige tilgange i forhold til kineserne, der har en mere missionær og åndelig tilgang til. liv Den vesterlænding analyserer og den kinesiske meditere kineserne tror på dyder og vesterlændinge tror på værdien etik
Resume :...

1 vesterlændinge tror på individualisme, og kinesiske tror på kollektivisme.
2. Den vestlige kultur har frihed til at udtrykke kærlighed frit, mens den kinesiske kultur er puritanske.
3. vestlige og kinesiske filosofier er unikke og helt anderledes til hver andet.

4. Den kinesiske tror på relationer, og søge efter den indre salighed og lykke gennem meditation.
5. den vestlige kultur tror på en materialistisk tilgang, og har en pragmatisk og følelsesmæssig holdning.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------