Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem forskellen mellem emo og indie

mo og Indie er begge relateret til mode og livsstil. Selv om både de vilkår repræsenterer moderne mode, Emo og Indie er forskellige på mange måder.
Emo er hovedsageligt identificeret ved tøj og stil af makeup. ordet er dybest set forbundet med følelser. på den anden side er Indie mere relateret til en genre af musik. ordet er dybest set identificeres med uafhængige.
Et af de væsentligste forskelle, der kan ses, er, at Emo folk er dem, der er i deres 20 -og Indie folk er ældre end 20 s.

Først og fremmest tale om Emo, de er identificeret ved deres karakter, frisure, tøj og piercinger. Når man taler om deres personligheder, de EMOS er en smule hardcore. Disse mennesker prøver at se anderledes ud fra, hvad de rent faktisk er. Emo voksne lider af følelsesmæssige konflikter.
fleste Emo voksne har deres hår farvet sort. Tja, kan man også komme på tværs EMOS med en blanding af sort og hvid striber eller lyse røde striber i deres hår. Emo folk normalt feje deres hår over en del af deres ansigt, eller ned over deres ansigt.
Emo voksne er også identificeret ved deres sorte dressing stil. De bærer disse sorte outfits for at vise deres hardcore karakter. De kan også bruge pink øjenskygge. En anden funktion, der er fælles med Emo folk, er, at de elsker flere piercinger, smykker og perler.

nu, vi taler om Øer, de ikke bære sort som de EMOS. Øer foretrækker strålende farver, som orange, grøn og gul. Indie voksne ses mere i T- shirts og jakker Når man taler om deres frisure, Indie drenge har rodet hår, og Indie piger har bølget hår..
modsætning til EMOS, er Øer anses for at være en generelt glad parti Indies voksne er kendt for at være kloge kynikere, og leve et sparsommelig livsstil
Resume :..

1. Emo er hovedsageligt identificeret af tøj og stil af makeup. på den anden side er Indie mere relateret til en genre af musik.
2. Indie er grundlæggende forbundet med uafhængighed. EMOS er grundlæggende forbundet med følelser.
3. Når man taler om deres personligheder, de EMOS er en smule hardcore. på den anden side, elsker Indie folk til altid være glade.
4. I modsætning til Ostindien, så prøv Emo til at se anderledes ud fra, hvad de rent faktisk er.
5. EMO folk normalt feje deres hår over en del af deres ansigt, eller ned over deres ansigt. Indie drenge har rodet hår, og Indie piger har bølget hår.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------