Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem himmel og helvede

immel og helvede er forbundet med religiøse overbevisninger. Himlen er et sted, hvor de gode mennesker ender efter døden, mens fanden er destinationen for den onde. I alle religioner, tilhører himlen til de fortjenstfulde og gode sjæle, mens helvede hører til de sjæle de onde og ufrelste.
de, der tror på Gud har en plads i himlen, mens helvede er et sted for ikke-troende. himlen anses for at være bolig for den Almægtige, mens helvede anses for at være Satans. i himlen, nå døde evighed, mens der i helvede de døde lide for alle deres synder begået mens du er på jorden. Himlen er et sted hvor man kan nyde luksus og lykke, men helvede er hvor man kan føle kun smerte og det værste lidelse. Himlen er beskrevet af de fleste religioner som et sted med smukke bygninger, gader besat med guld og ædelsten Alle former for luksus er til rådighed i himlen. Helvede er beskrevet som et sted, hvor der er en sø af ild, torne, brændende olie og en række andre uønskede ting. Alle ting i relation til tortur ses i helvede.
Der er fuldstændig fred i himlen og kaos i helvede. Man kan lytte til god musik og se danseforestillinger i himlen mens helvede er et sted, hvor kun råben og hylen høres ofte. ? I himlen er der altid varme hvorimod helvede er altid koldt. Himlen har en behagelig atmosfære mens helvede er dyster.

det er også ment, at himlen er over jorden med fanden er under eller i jorden.
Resume
  1. Heaven betragtes at være bolig for den Almægtiges mens helvede anses for at være Satans.

  2. i himlen de døde opnå evighed, mens der i helvede de døde lide for alle deres synder ? begået, mens på jorden.
  3. Himlen er et sted hvor man kan nyde luksus og lykke, mens der i helvede kan man ? føler kun smerte og de værste lidelser
  4. Der er fuldstændig fred i himlen og kaos i helvede

  5. himlen er over jorden, mens helvede anses for at være under eller i jorden. i himlen der altid er varme mens helvede er altid koldt. himlen har en hyggelig stemning, mens fanden er dyster.
  6. De, der tror på Gud have en plads i himlen. Helvede er et sted for ikke-troende.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------