Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem hip hop og rock

an du forestille dig en verden uden musik ? Ret foruroligende, er det ikke ? Folk bruger musik til at udtrykke følelser og stemninger gennem musikkens rytme og melodier. Også underholder, skaber, og beroliger folks humør. Ligesom mennesker, musik er mangfoldig og varierer også med stil ' enten i rytme, beat, typen af anvendte instrumenter, og melodi.
To af de mest populære genrer af musik i pop kultur er Hip Hop og Rock. Folk er ofte delt med genren, de foretrækker, og i form af musik kultur, har intet delt menneskeheden mere end Hip Hop og Rock. Stereotyper er dukket baseret på disse to musikgenrer, men heldigvis i disse dage og alder, er disse to typer gradvist sammenlægning, udviske linjerne mellem subkulturer.
Hip Hop er en genre, der blev udviklet i 70'erne især i Bronx i New York. Ligesom i enhver form for musik, Hip Hop musik startede som en måde at udtrykke følelser, og i dette tilfælde mere på sociale og politiske emner. i barndom musikgenren, er Hip Hop primært praktiseres af afrikanske amerikanere, og snart påvirket af og med Latino amerikanske og jamaicanske indvandrere.

Hip Hop, i det væsentlige, er ikke bare en type musik, men også en kultur. Faktisk er genren grundlæggende et biprodukt af kulturen. Folk i denne Hip Hop subkultur var dygtig i musikalske praksis som rapper, DJ, beatboxing, freestyling, og looping. Disse grundlæggende elementer i Hip Hop er gået til at blive en genre af deres egen, men teknisk set er de alle betragtes som genrer fra Hip Hop kultur.
Tidlig Hip Hop musik bestod oprindeligt af menneskeskabte beats, pladespillere og en mikrofon ( vokal )... Ordene eller lyrics er ofte i en rytmisk talt format, der betragtes som Rap Dance er også en væsentlig del af Hip Hop Det kan siges, at Hip Hop er et produkt af fattigdom-musikinstrumenter er ikke rigtig nødvendigvis brugt dengang, fordi folk i subkultur kan simpelthen ikke råd til det. i disse tider, men det kan ikke siges om Hip Hop, da det har vist sig at blive en af de mest luksuriøse musikgenrer. det har også taget teknologien som rå instrumenter erstattes af edb- beat maskiner, synthesizere og anden digital beat og rytme kilder. Hip Hop har også gennemført en række elementer af rock, i det mindste i musikalske produktion.
På den anden side, rock har forskellige rødder, og der er en masse elementer i den genre, der er simpelthen sin egen.

Rock er en af de ældste former for musik i mainstream i dag de moderne genre rødder tilbage til Rock n ' Roll i 40'erne Siden da, udviklet det i mange retninger og rockmusik.. genre i dag er en af dem. Rock er instrument- orienteret type musik. det ofte drejer sig om guitar beat og rytme, som støttes af basguitar og trommer. Et tastatur akkompagnementet er også almindeligt. Faktisk enhver form for instrument, finder anvendelse, men guitarer er altid nødvendige. Faktisk er guitar symbolet på klippen.
Rock har mange sub- genrer " e. g. blues, jazz, funk, glam, alternativ, og lignende. Selv om en person kan repræsentere genren, er rockmusik ofte forbundet med grupper. dag, rockmusik er ofte foretrækkes af kaukasere, især hvide amerikanere, men det har ændret sig siden fusion af genrer er nu ved at blive en trend
Resume :.

1. Hip Hop er opstået til at udtrykke følelser i politik, samfund, og fattigdom, mens Rock primært begyndte at udvikle sig med skabelsen af rytme og melodier produceres af instrumenter.
2. Rock startede tidligere end Hip Hop.
3. Hip Hop er en genre, der startede i fattigdom. Det kan ikke rigtig siges med Rock.
4. i sin tidlige form, Hip Hop er ikke instrument -orienteret, mens Rock er absolut instrument-orienteret.
5. Indvandrere, især afrikansk -amerikanere er ophavsmændene og vigtigste udøvere af Hip Hop, mens Rock foretrækkes af mange kaukasiere.
6. Hip Hop er baseret på rytmiske lyde i tale, mens Rock kredser omkring guitarens rytmer.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------