Position: Wisdombog > Vibeke Bigum >

Forskellen mellem JAZZ og ROCK

azz er en kombination af europæiske, amerikanske og afrikanske slave musik i starten af det tyvende århundrede. Musikken som en del af deres hverdag, og blev som regel brugt i løbet af plantage, sorg, fest, eller at underholde efter en udmattende arbejde. blanding af musik, blev grundlaget for blues, ragtime og anden type musik, som jazz havde udviklet sig.
kunsten af jazz brugt musikinstrumenter såsom klaver, saxofon, trompet og bas. Den stilfulde, dyre og galante ser trompet er det vigtigste træk i adskillige jazz mesterværker. Udviklingen af jazz fra det tyvende århundrede frem til i dag brugt improvisation, synkopering som omfatter en bred vifte af rytme, som afviger fra regelmæssige mellemrum stærke og svage beats, svingede note ( også kendt som shuffle note), som svarer skriftligt tid er færdig skævt hyppigt skiftevis lange og korte, blue Note ( også kaldet bekymrede note) sunget på en lavere plads til dramatiske intention eller selvransagelse på den del af den udøvende, og polyrhythm at synkronisere på to eller flere uafhængige rytmer. Jazz musik udviser følelsesmæssige betale offs. Til at fange konceptet bag musikken, den har brug for mere koncentration indsats. Ofte gange er det noteret som meget svært at udføre slags musik. Rock er en forståelig form for musik. det er for det meste består af en standard tre akkord sekvens. i år 1950 rockmusik blev udviklet, og på sine tidlige stadier blev det karakteriseret som blues, country og jazz med elektrisk guitar. i senere år generelt var portrætteret som hårdtslående musik spillet med elektriske guitarer, trommer, bas og sangtekster sunget af sangerinden. Den øredøvende støj og adskiller sig fra normen af rock instrumenter som trommer banet vejen til fødslen af heavy metal eller hård rock genren. Det giver klippe sit mørk og tung tone samt dets uhøflig holdning og hopping gal sang.
Rock er tilgængeligt og for det meste poetisk i naturen den melodi, der synges med progression gør klippen unikt på sin egen måde sindet blæser elementer, koncept og enkelt tema er tale om.. skal udføres i et møde. den selvhævdende angrebet viser, seksuel frihed, som kan være chokerende for den bløde og sikker jazz musik. Dagens generation citerede rock- musik som scenekunst og meget mere på underholde folk

Resume :.
1 Jazz musik blev udviklet fra blandede kulturer i begyndelsen af det 20. århundrede.. rockmusik blev udviklet fra blues, country og jazz i 1950 har.
2. trompet er det vigtigste element i jazz -musik, mens rock- bruger elektriske guitarer.

3. .. Jazz musik er lavere i banen, mens rockmusik er højt og sind blæser
4 Jazz udtrykker følelser eller selvransagelse egenskaber, mens sten er selvhævdende og udviser seksuel frihed.
5. Jazz blev citeret for svært at udføre, mens sten er tilgængelig.

6. Jazz er kompliceret, mens klippen er forståeligt.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------