Position: Wisdombog > Laura Andersen >

Forskellen mellem upload og download

pload og download er begge udtryk, der anvendes til dataoverførsel i forbindelse med datalagring på netværk navnlig internettet. Du kan dog også downloade og uploade data til en enkelt computer enhed samt fra lagerenheder som floppy og pen drev.
Når det kommer til netværk som internettet, data placeres på world wide web i portaler, for udveksling, visning eller lagring kaldes upload. det sker fra en computer forbundet til internettet. på den anden side, når data hentes fra internettet til en computer kaldes det at downloade. Data kan hentes fra en krydset på netværket til en anden, og i så fald helst hentning kaldes downloader, mens disemmination kaldes uploade
. <- ! Adsensestart-> Upload nødvendigvis fører til en eller anden form for opbevaring med en komplet fil, der stilles til rådighed for brugerne. ved dataoverførsel, kan data sekventielt anvendes under processen med retrival og ikke lagret, men i en midlertidig mappe. Dette kaldes også streaming og bruges i at se videoer og lytte til sange på internettet. Midlertidig download eller streaming har været særligt nyttigt for at opretholde ophavsretten sikkerhed underholdning multimedia materiale.

Downloading er modtagelse af data til et lokalt system fra et eksternt system og er tilgængeligt ved kun den enkelte computer -system. Uploading er mere generisk, og det giver adgang til et større netværk eller personer samtidig i forhold til download.
i lokale netværk, er forskellene mellem at uploade og downloade noget sløret som både kilde og destination af data kan blive styret af de lokale brugere. Til dette formål, download afløst af udtrykket » sideloade i lokale netværk.
Technology har udviklet sig nok til at tillade både downloading og uploading fra mobile enheder som PDA er og mobiltelefoner. Downloading og uploading har også revolutioneret den information sektor, socio -kulturelle sektor og personlige og forretningsmæssige relationer.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------