Position: Wisdombog > Laura Andersen >

Forskellen mellem hardware og software

ardware omfatter enhver computer -relaterede objekt, du fysisk kan røre ved og håndtere som diske, skærme, tastaturer, printere, chips, ledninger, central processing unit, disketter, USB-porte, pen drev mv.
Software omfatter alle edb -relaterede program, som du ikke kan føle med de fysiske sanser for eksempel, operativsystem, et anti-virus program, de webbrowser, hukommelsen, alle data, rapporter mv. Alle lagerenheder, der holder data sikkert og opbevar den i en elektronisk form er hardware, mens alle data i sig selv er software. Software er hvad der gør den hardware fungerer korrekt og til et optimalt niveau. Nogle gange er der sammenblanding mellem software og hardware, fordi de to begreber er så integreret tilsluttet. Hvis du køber en anti -virus program du køber software, men da det kommer på en disk, har du også købt hardwaren. den største forvirring mellem software og hardware sker i forbindelse med hukommelse. Software definerer hukommelseskapacitet for en computer, men det afhænger af hvilken slags hardware eller hukommelseschip anvendes i den pågældende computer
Software er af to typer:.

Applications software : At er individuelt smag og behov det kan være lige fra spil til professionelle arbejdsrelaterede programmer som database management systemer, tekstbehandlingsanlæg, regneark osv.
Systems software:. Dette gør computeren køre og derefter, gør applikationer softwaren på din computer fungerer korrekt. Uden systemsoftware, kan den applikationssoftware ikke køre, fordi computeren skal startes op med systemer software. Systems software er også kendt som operativsystem på en computer.
Nogle computerproducenter levere hardware med deres egen patenterede systemer software. kan dog nogle computere købes fra en leverandør, og de vil køre godt med systemer, software købt fra en anden udbyder. Applications software er designet til at køre på de fleste operativsystemer.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------