Position: Wisdombog > Laura Andersen >

Forskellen mellem computer og datalogi

en rette kurs i Computere : ? teknisk eller naturvidenskabeligt
Så snart computeren blev opfundet der er allerede folk, der ønsker at lære om disse maskiner, og hvordan du bruger dem Men det var ikke. indtil fremkomsten af den personlige computer, at interessen for disse enheder spigret i den brede offentlighed. i den nuværende verden, computer industrien har en masse muligheder for dem, der har de rette kompetencer og viden inden for visse aspekter. men for dem, der er ved skillevejen mellem skole, kan den rette kurs afgøre, om du er færdig med skole hurtigt, eller du spilder et par år. Her er nogle oplysninger til at hjælpe dig dechifrere mellem to og forhåbentlig lader dig vælge, hvilken en, du er mest velegnede til.
Selv om både kurser beskæftiger sig med computere i sin helhed, computer og datalogi fat på meget forskellige aspekter af computere. at sætte det i simpleste form, datalogi tackler software side af computere, mens computer engineering tager på design og opbygning af computer hardware. i datalogi, er det vigtigt at lære den grundlæggende struktur af, hvordan softwaren udfører it-opgaver. Det er deres opgave at gøre fornemmelse af Mathematica formler i den virkelige verden og omdanne det til en række trin, at computeren kan følge de områder, der blev anset for at være store dele af datalogi blev oprindeligt sat til :.

Programmeringssprog og metode
Data Structures
Algoritmer

Computer Architecture og Elements
og teorier i beregningen
Computer Engineering, på den anden side, er dybt forankret i inden for elektronik og beskæftiger sig med, hvordan computeren og dens udstyr interagere uafhængigt af den software der er installeret. Det er op til dem at designe og skabe enheder, der rent faktisk kan kommunikere med etablerede hardware Her er nogle få eksempler på emner, computer engineering beskæftiger sig med :.

Digital Logic
Electronics
mikroprocessorer Programmering
Algoritmer
Digital Signal Processing
Embedded Systems
VLSI design og fremstilling
Hver af disse to aspekter arbejde i design og produktion af computer hardware og software og bør ikke forveksles med andre kurser, der normalt håndterer servicering og vedligeholdelse af computere som informationsteknologi, eller Computer Reparation. Computer Science and Engineering kan betragtes som to sider af samme mønt. Hver beskæftiger sig med et bestemt aspekt for at skabe en større helhed, der er bedre end sin forgænger.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------