Position: Wisdombog > Laura Andersen >

Forskellen mellem SMS og MMS

MS eller Short Messaging Service /tekstning var den første præmie, der tilbydes af mobilselskaber, bortset fra at foretage telefonopkald. Det er nødvendigvis begrænset til at sende SMS-kun beskeder fra en mobiltelefon til en anden via tjenesteudbyders særlig service tilbydes til SMS. du kan ikke bruge sms, medmindre din telefon understøtter funktionen og din tjenesteudbyder tilbyder dig en plan for dette.
MMS eller MMS-tjenesten er langt mere forstærket end SMS-tjenesten og kan indeholde ikke alene tekst og billeder, men korte videoer også. Svarende til SMS-tjenesten, MMS kræver en plan fra din tjenesteudbyder, og telefonen skal understøtte denne funktion. Selvom alle mobiltelefoner give SMS afsendelse og modtagelse af anlægget, ikke alle telefoner er gearet til at sende og modtage MMS.
<- ! adsensestart-> Mens sende SMS er langt billigere end mms den er begrænset til omkring 164 ca tegn ad gangen afhængig af de indbyggede funktioner på telefonen Nogle telefoner kommer med større SMS-. sende kapacitet. Grundlæggende mobile enheder kan have en begrænsning på længden til knap en linje eller deromkring også. Mens SMS kræver grundlæggende tekstning kapacitet, MMS kræver uploade video, spare og muligvis opfange facilitet via en indbygget kamera også. Både SMS og MMS er kommet for at blive moderne metoder til øjeblikkelig kontakt, men SMS-funktioner score på denne.

SMS er stadig den foretrukne tilstand for at sende hurtige, vigtige og korte beskeder. For eksempel, hvis du skal fortælle din ven, at du vil blive forsinket til en dato, vil et hurtigt kort SMS gøre. MMS, på den anden side, fortsætter med at være mere på den side af deling underholdning og sjove elementer.
SMS har også udviklet sin egen lingo, at nogle siger, har ødelagt de engelsktalende vaner af unge mennesker og børn. For eksempel i SMS- lingo at sige Se dig senere så ville du typisk skriver i CU latr ! Smileys eller udtrykkene dannet ved skilte på tastaturet til at udtrykke dine følelser på et bestemt tidspunkt er en del af SMS- lingo for. For en hurtig smil, ville du bare skrive. Det ligner to øjne og en buet smil sidelæns. MMS smileys er en forbedret version af den simple tekst smileys med billeder, tegneserier, musik og bevægelse integreres i dem.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------