Position: Wisdombog > Laura Andersen >

Forskellen mellem Nintendo DS og DS Lite

2004, Nintendo frigivet en håndholdt spilkonsol, der var et varsel for fremtiden frigivelsen af Nintendo Wii. Nintendo DS er mere end en ny og forbedret udgave af Gameboy. det ville være fair at sige, at Nintendo ikke tænkte konventionelle spil, når de gjorde DS. Alle aspekter af DS fra dobbelt skærm (noget, der ikke har været gjort siden deres spil og overvågningssystemet) viser ned til de mange kontrolsystemer (traditionel gamepad, stemmestyring, og touch screen), DS var alt andet end traditionel.
To år senere har de udgivet en ny og forbedret udgave af DS, og det kaldes DS lite. I stedet for at gøre DS lite mere kraftfulde (hvilket er normen, når du slipper en ny version), Nintendo har valgt at indføre visse forbedringer, der gjorde DS lite meget bedre i forhold til DS. at starte det ud, DS lite er lettere og mindre i forhold til DS med en stor margen. på trods af at være mindre, det også pakker en 1000mAh batteri i forhold til 850mAh af DS, der giver ekstra 5 flere timers spil- tid i en enkelt opladning. At kæmpe batteriets ydeevne skyldes til dels redesign af DS lite processor. Selv om det er stadig så kraftig som den DS, jo mindre byggeprocessen lov processoren til at trække langt mindre strøm. Men det er stadig sind boggling hvordan det lykkedes at forlænge spillets gang så meget i betragtning af, at de har erstattet de skærme til meget lysere dem, der er gode, når man spiller i direkte sollys.
Bortset fra de forbedringer med hensyn til magt og størrelse, de har også lavet mindre ændringer, som de håbede ville gøre gameplay sjovere. De flyttede på et par taster rundt for at gøre dem mere tilgængelige, og de har også reduceret størrelsen af Vælg og start tasterne da disse nøgler ikke bruges så ofte. Afbryderknappen har forvandlet til et mærke, sandsynligvis for at reducere chance for utilsigtede presser. mikrofonen, der plejede at være i bunden af enheden er blevet flyttet til selve hængslet for at gøre det lidt nemmere at bruge.

det er nu klart, at Nintendo er et meget solidt selskab, vælger at eksperimentere og gå ukendte veje til at udvide anvendeligheden af deres enheder. Vi kan klart sige, at DS lite givet en masse nye forbedringer i forhold til DS som en ny version, og vi kan forvente de næste versioner at være bedre end te sidste.
Flere af Nintendo konsol og tilbehør.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------