Position: Wisdombog > Laura Andersen >

Forskellen mellem NTSC og PAL

e broadcast- formater til videoer beregnet til hjemmebrug visning er anderledes i USA og resten af verden. Så mens USA bruger National Television Standards komité, (NTSC) format, europæiske og asiatiske lande, sammen med Australien, skal du bruge Phase Alternating Line (PAL) format.
forskellen er baseret på de electricla magt, der anvendes i forskellige områder for transmission. i USA og lande, der anvender NTSC- signal, elektrisk strøm genereres ved 60 Hz så NTSC signal transmitteret ved 60 pulser pr. PAL elektriske impulser går ud på 50 pulser pr
. <- ! Adsensestart -> Sædvanligvis fjernsyn anvende en form for en sammenfletning, der viser 30 alternerende linier (i NTSC format) og 25 skiftevis linier (i PAL format) per sekund. Baseret på, hvor hurtigt øjnene tilsammen billeder disse linjer vises som et fuldstændigt bevægende billede på skærmen. derfor, hvis en PAL film skal overføres til NTSC format, fem rammer skal tilføjes til formatet.

anden forskel mellem de to formater er deres opløsningskvalitet. Mens PAL tv -udsendelser indeholder 625 linjer af beslutningsforslaget, NTSC har 525. Flere linier betyde en større visuel info bank. Dette er også grunden til, når en NTSC videobånd er omformateret til PAL- type, sorte bjælker dækker det øverste og bunden af skærmen.
NTSC-format blev udbredt i 1941, og der var ikke meget plads til farve -transmissioner. PAL- systemet blev vedtaget efter indførelsen af farve tv og indsats blev gjort for at gøre skærmbillede mere tættere på det originale billede i sammenhæng.
Men for de fleste praktiske årsager, er forskellen mellem NTSC og PAL-signaler af små konsekvenser. Men en europæisk tv er ikke funktionelt i USA og en NTSC DVD kan ikke afspilles på en PAL-system. forskellen mellem de to teknologier har bragt forretning for flere selskaber, der tilbyder konvertering af video fra et format til et andet.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------