Position: Wisdombog > Laura Andersen >

Forskellen mellem HUB og SWITCH

ubs og switches er to udtryk, der bruges i flæng, når der henvises til netværket komponent, der forbinder alle de noder i netværket. Selv om de fleste enheder der findes i dag er kontakter, de fleste mennesker stadig kalder dem hubs og slippe af sted med det. forskellen mellem de to typer af enheder er den overordnede hastighed, at de kan sende data på tværs af netværket. Skifter er i stand til at overføre data meget hurtigere i forhold til nav.
Hubs er meget forsimplede enheder, der accepterer en enkelt datapakke derefter sender det ud til alle de computere, der er forbundet til det. Dette betyder, at kun en datapakke kan passere gennem navet på et tidspunkt, og alle data skal vente på sin side. Den samlede båndbredde routeren derefter deles af alle de computere, og som nedbryder hastighed. Denne metode fører ofte til en kollision af data, hvor en computer forsøger at sende en pakke af data til navet, mens den sender. for at opdage og korrigere sådanne kollisioner, de fleste hubs anvender tilføjede hardware, der kan bremse den samlede fremskynde endnu mere, en ekstra effekt, det har, er grænsen for antallet af elementer du kan have på dit netværk. Skifter ikke udsender data til alle computere i netværket, når en computer ønsker at oprette forbindelse til en anden computer, det interne kredsløb af kontakten skaber en bro mellem de to. Meget sammenlignelig med gamle teleselskaber, der opererer tavler. det betyder, at flere veje kan eksistere i kontakten på samme tid, hvilket gør det muligt for computere at sende data ved fuld hastighed, uanset hvad andre netelementer gør. kollisioner sker ikke på kontakter, dette elevatorer hastighed og element grænser set på hubs.
Grunden hubs fik tidligt forgrunden var den høje pris på switche. Men i dag, er priserne på kontakterne faldet væsentligt, at der ikke længere er nogen grund til at vælge en hub over en switch. på grund af dette, er nav blevet forældet for alle sædvanlige applikationer, bortset fra et par af specialiserede nicher

Resume :.
1 båndbredde deles mellem netværks elementer, der forårsager afmatning
2. kollisioner sker ikke i kontakter, men er meget udbredt i hubs

3. antallet af elementer er stærkt begrænset til hubs i forhold til switches
4. Hubs var billigere i fortiden, men switch priserne er faldet betydeligt
5. Skifter har erstattet hubs i de fleste moderne dages applikationer

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------