Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem twitter og tekstning

witter er en af de teknologiske diller, der overtager verden. Det giver folk mulighed for at sende korte beskeder med brug af en computer eller en mobiltelefon. Forud for Twitter, tekstning er den foretrukne metode til at sende korte tekstbeskeder Nok den mest kendte forskellen mellem de to er deres respektive tegnbegrænsning. Twitter er sat til 140 tegn, mens tekstning er på 160 tegn der er måder at omgå disse begrænsninger selv, den mest populære af dem er forkortelser og textspeak, der har til formål at udtrykke så mange tanker og samtidig reducere antallet af karakterer, der bliver brugt.
Når man ser på en tekstbesked og et tweet, ville du let bemærke, at tweets ofte har karakterer som # og @ i dem. Det er hash tags, og bruges til at angive søgeord eller til at angive brugere. Hver figur har sin egen betydning og funktion hash tags også gøre tweets mere søgbare med brug af en søgemaskine SMS-beskeder ikke har denne mulighed
Twitter er en. . webservice og det er næsten gratis, så længe du har adgang til internettet. på den anden side, er sms er en tjeneste, som den mobile telefon selskab, og tekstning ville resultere i ekstra udgifter til din telefonregning. Som en webservice, var Twitter oprindeligt var beregnet til at få adgang til via en computer og en masse mennesker, der stadig gør. Det er i modsætning til sms er, der sker på mobiltelefoner.

De udsagn i foregående afsnit, men stadig stort set sandt, betyder ikke, at eksklusivitet. SMS-beskeder har kravlet over til internettet med nogle selskaber tilbyder opkald og SMS -tjenester via internettet. Disse tjenester giver lavere takster for internationale sms er, som de omgås de vejafgifter, der pålægges af telekommunikation. På den anden side, har Twitter også fået et hold af mobiltelefoner. I første omgang var det bare med smartphones, der er i stand til at surfe på internettet. Twitters popularitet gjorde det rentabelt for telekommunikation til at give tekst til twitter tjenester. der tillader en abonnent for at bruge sms er til at sende tweets Resumé :.
1 Twitter er begrænset til 140 tegn pr besked, mens tekstning er begrænset til 160 tegn
2 Twitter. bruger hash tags, mens tekstning ikke gør

3. Twitter er gratis for nogle mennesker, mens sms e altid afholder afgifter
4. Twitter bruges ofte i computere eller telefoner, mens tekstning i høj grad er relateret til telefoner
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------