Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem twitter og e-mail

witter er en af de mest populære måder at få dine tanker på tværs. En anden metode, som lå forud Twitter, er e-mail. De to er meget ens i mål, men er meget forskellige i udførelse. det første, Twitter er en service, der tilbydes af en virksomhed Folk, der bruger Twitter tilhører samme gruppe, og kan kommunikere med hinanden på den anden side, er e-mail en gruppe af teknologier. der letter overførelse og genfinding af beskeder. Folk er gratis at have deres egne opsætninger og bortset fra den globalt anvendte e-mail over internettet, er der også implementeringer af e-mail, er lokaliseret til et bestemt selskab eller en gruppe intranet eller lokale netværk.
Twitter er meget kendt for at have en grænse på 140 tegn. Folk har skabt akronymer og forkortelser med henblik på at presse så meget troede inden for 140 tegn. E-mails ikke har en grænse men visse implementeringer kan have en maksimal størrelse af hele e-mail. Dette er stor nok til, at der ikke er noget problem i at skrive ud hele meddelelsen korrekt og i overensstemmelse med reglerne for det anvendte sprog. en anden fordel ved e-mail over twitter er evnen til at vedhæfte filer. De vedhæftede filer sendes til modtageren sammen med meddelelsen. Selv om der er måder at forbinde billeder med twitter, er den faktiske fil ikke sendes sammen med meddelelsen.
Med hensyn til transmission, de fleste twitter-beskeder der udsendes til alle dem, der abonnerer på afsenderne. ofte henvist til en tilhængere der er en måde at sende beskeder individuelt, men det er mere undtagelsen snarere end reglen med e-mails. den struktur følger nøje at bogstaver afsenderen skal angive adressen på hver enkelt person, han har til hensigt at sende e-mail til. det er også muligt at angive, hvem der skal fremlægges kopier af e-mail.

Den stigende Twitter er i sammenhæng med fremkomsten af sociale medier. Folk bruger Twitter til hurtigt at få ordet ud til alle. e-mail blev opfundet som en billigere og hurtigere alternativ til traditionel e-mail. på grund af denne e-mail er mere synonymt med interpersonel kommunikation e-mail er også et grundlæggende behov for selskaber, da det letter samarbejdet mellem de ansatte Resumé :.
1 Twitter er en tjenesteydelse. af et selskab, mens e-mail kan gennemføres af en virksomhed eller enkeltperson
2. Hver twitter besked er begrænset til 140 tegn, mens e-mails kan være meget lang

3. Twitter-beskeder kan ikke indeholde vedhæftede filer, mens e-mails kan
4. Twitter-beskeder er som regel udsendes, mens e-mails har specifikke modtagere
5. Twitter bruges til sociale netværk, mens e-mails bruges til interpersonelle og erhvervslivet kommunikation

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------